ZZP lease

Een snelle en eenvoudige leaseoplossing voor ondernemers.

In het kort de leasevormen

Financial Lease

Als u uiteindelijk eigenaar wilt worden van een auto of bedrijfsmiddel kiest u voor Financial Lease. LEASIT betaalt de aankoopsom van de auto of het bedrijfsmiddel aan de dealer van uw keuze. Dit bedrag betaalt u inclusief rente aan ons terug in vaste maandelijkse termijnen.

 • Het bedrijfsmiddel komt op uw balans
 • U heeft mogelijk fiscaal voordeel
 • Na einde van de looptijd volledig eigenaar

Operational Lease

Wilt u een auto alleen huren, zodat u zelf geen investering hoeft te doen? Dan is Operational Lease een goede keuze. Bij deze leasevorm wordt u geen juridisch of economisch eigenaar van de auto. Zaken als verzekeringen, onderhoudsbeurten en reparaties regelt u zelf.

 • U huurt het bedrijfsmiddel van LEASIT
 • Verzekeringen en onderhoud regelt u zelf
 • Geen invloed op de balansratio’s

ZZP lease bij LEASIT

LEASIT biedt snelle, eenvoudige leaseoplossingen voor ondernemers. Dus ook als zelfstandig ondernemer of zzp’er bent u hier aan het goede adres.

Groeien met uw bedrijf? Dan is het ook als zzp’er soms nodig om een grote investering te doen. Maar wat als u dit bedrag niet zelf achter de hand heeft? Denk dan eens aan zakelijk leasen. U kiest het gewenste bedrijfsmiddel uit bij een leverancier naar keuze. Hierna regelt LEASIT de financiering. U betaalt vervolgens per maand een vast bedrag aan rente en aflossing aan LEASIT.

ZZP lease

Als u gaat leasen als zzp’er heeft u snel de beschikking over een nieuwe auto of een nieuw bedrijfsmiddel, zonder in één keer een grote investering te doen. LEASIT betaalt namelijk voor u in één keer de aankoopsom. Zo houdt u dus geld over om te ondernemen. Per maand betaalt u één vast bedrag aan LEASIT, gedurende een afgesproken periode. Zónder bijkomende kosten. Leasen bij LEASIT is daarmee eenvoudig en duidelijk: u weet waar u aan toe bent.

Leasen bij LEASIT

Bij LEASIT berekent u makkelijk en snel uw maandbedrag voor uw lease. Past de lease binnen uw budget? En voldoet u aan alle overige voorwaarden? Dan krijgt u binnen één werkdag uw vrijblijvende offerte. Deze is altijd gegarandeerd voor de gekozen aanschafwaarde.

Bereken uw maandbedrag

Voordelen Financial Lease

 • Het bedrijfsmiddel komt op uw balans
 • U bent direct economisch eigenaar
 • U heeft mogelijk fiscaal voordeel (vraag uw accountant)
 • Optie tijdelijk meefinancieren btw
 • Na einde van de looptijd volledig eigenaar

Voordelen LEASIT

Een scherp tarief

Online aanvraag, persoonlijke opvolging

Binnen 24 uur zekerheid over uw aanvraag

Welke bedrijfsmiddelen kan ik onder andere leasen?

Bijna alles wat roerend is en duidelijk te identificeren door bijvoorbeeld een kenteken of serienummer. Het leasen van transportmiddelen (vrachtwagens en trucks) komt veel voor. Zowel nieuw als tweedehands. Voorbeelden van bedrijfsmiddelen die u kunt leasen:

Wilt u een bedrijfsmiddel leasen? Natuurlijk is het ook mogelijk om een ander bedrijfsmiddel te leasen. Ook als u zzp’er of eigenaar van een MKB-bedrijf bent. Kies voor uw lease de dealer die bij u past. Heeft u een bedrijfsmiddel op het oog? Gebruik de leasecalculator om uw persoonlijke berekening te maken.

Wij zijn bereikbaar op:
088 622 22 33 WhatsApp

Contact via WhatsApp

Klik hier om direct met LEASIT te whatsappen. Of voeg 06-84536632 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 17.30 uur.

Het team van LEASIT staat op werkdagen
van 9.00 tot 17.30 uur voor u klaar.