Zakelijk leasen zzp

Uitbreiden met uw zelfstandige onderneming

Bereken uw maandbedrag

ZZP lease

Als zelfstandig ondernemer bent u op uzelf en uw eigen kracht aangewezen. Alle werkzaamheden binnen de onderneming vallen op uw schouders en zijn uw verantwoordelijkheid. Daartegenover bent u ook de enige die betrokken is bij de beslissingen en de successen draagt. Maar wat als u wilt gaan investeren in uw zelfstandige onderneming? Dan kan hulp van buitenaf erg fijn zijn. ZZP lease is een goede manier om te investeren in bedrijfsmiddelen zonder in één keer een groot bedrag te moeten betalen. Nieuwsgierig?

Bereken uw leasebedrag
 

Financial lease zzp

Financial lease is een veelvoorkomende vorm van leasing onder zzp’ers. U bent economisch eigenaar van het bedrijfsmiddel en aan het einde van de looptijd is het bedrijfsmiddel zelfs volledig uw eigendom. U investeert dus echt in een uitbreiding van uw onderneming die ook écht van u is.

Voordelen financial lease

  • Het bedrijfsmiddel komt op uw balans

  • Na het einde van de looptijd bent u volledig eigenaar

  • U heeft mogelijk fiscaal voordeel (vraag uw accountant)

  • Optie tijdelijk meefinancieren btw

ZZP lease berekenen

Heeft u besloten om te gaan leasen? Dan wilt u natuurlijk ook graag weten wat dit per maand gaat kosten. LEASIT heeft een eenvoudige leasecalculator ontwikkelt waarmee u snel een indicatie krijgt van de maandelijkse kosten voor uw bedrijf. U vult zelf het leasebedrag in en een looptijd die aansluit bij uw wensen. Daarnaast kiest u voor een aanbetaling of eventueel restbedrag. Past het berekende bedrag binnen uw budget? Dan vraagt u gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan bij LEASIT. Wij laten u dan binnen één werkdag weten of u de lease ook werkelijk kunt afsluiten. Benieuwd naar uw maandelijkse kosten of direct een offerte aanvragen?

Gebruik de leasecalculator

Wat kunt u leasen via LEASIT

Bij LEASIT kunt u allerlei soorten bedrijfsmiddelen leasen. Van auto's tot graafmachines en van computers tot tractoren. Dit kan voor zowel nieuwe als tweedehands bedrijfsmiddelen. Bekijk voor welke bedrijfsmiddelen wij de financiering organiseren.

Starten zakelijk leasen zzp?

Bent u klaar om te starten met zzp lease? Dan helpen we u graag op weg. Bereken met onderstaande knop direct het maandbedrag voor uw gekozen bedrijfsmiddel en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij controleren dan uw gegevens en vertellen u binnen één werkdag of u de financiering kunt regelen via LEASIT.

Starten met zzp lease
 
Wij zijn bereikbaar op:
088 622 22 33 WhatsApp

Contact via WhatsApp

Klik hier om direct met LEASIT te whatsappen. Of voeg 06-84536632 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 17.30 uur.

Het team van LEASIT staat op werkdagen
van 9.00 tot 17.30 uur voor u klaar.