Wat is leasen?

Alles wat u wilt weten over lease

Alles over lease

Bij LEASIT doen we niet ingewikkeld over leasen. Want eigenlijk is het heel simpel. Als ondernemer of zzp’er wilt u graag een auto of een bedrijfsmiddel inzetten voor uw bedrijf. LEASIT regelt hiervan de financiering. In ruil daarvoor betaalt u per maand een vast bedrag aan LEASIT. 

Wat kunt u leasen?

De meeste mensen denken bij het woord ‘lease’ aan het leasen van auto’s. Maar leasen is meer dan dat. Eigenlijk is bijna alles wat roerend is en duidelijk te identificeren is aan de hand van bijvoorbeeld een kenteken of serienummer leasebaar. Denk aan (elektrische) auto’s, vrachtwagens, grondbewerkingsmachines, rooiers, graafmachines, maar ook aan bestelbusjes, metaalbewerkingsmachines of een tandartsstoel. Maak direct een berekening met onze online leasecalculator.

Bereken direct uw lease

De voordelen van leasen

Met lease heeft u binnen no-time de beschikking over een nieuwe auto of een nieuw bedrijfsmiddel, zonder in één keer een grote investering te doen. U houdt dus financiële ruimte om te ondernemen. Bovendien weet u van tevoren precies waar u aan toe bent. Eén vast maandbedrag zonder bijkomende kosten. Leasen is daarmee eenvoudig en flexibel. Check bij uw accountant wat uw mogelijkheden zijn. Bekijk nog andere voordelen van leasen bij LEASIT.

Voordelen LEASIT

Direct weten waar u aan toe bent

Een vast maandbedrag zonder extra kosten

Online aanvraag, persoonlijke opvolging

Wij zijn bereikbaar op:
088 622 22 33 WhatsApp

Contact via WhatsApp

Klik hier om direct met LEASIT te whatsappen. Of voeg 06-84536632 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 17.30 uur.

Het team van LEASIT staat op werkdagen
van 9.00 tot 17.30 uur voor u klaar.