Tweedehands leasen zakelijk

Geef bedrijfsmiddelen een tweede kans

Bereken uw maandbedrag

Tweedehands leasen

Een nieuw bedrijfsmiddel of voertuig voor uw bedrijf hoeft niet altijd ‘nieuw’ te zijn. Bedrijfsmiddelen gaan steeds langer mee. Ook de techniek in auto’s en bedrijfsmiddelen wordt steeds beter. Er komen dus meer en meer goede, tweedehands bedrijfsmiddelen beschikbaar voor lease. Heeft u tweedehands leasen al eens overwogen? Het kan via LEASIT.

Tip: koop uw tweedehands bedrijfsmiddel altijd bij een erkende Nederlandse leverancier. Dan weten wij zeker dat de aanschafprijs marktconform is.

Bereken uw maandbedrag

Voordelen van tweedehands leasen

  • Tweedehands leasen is meestal goedkoper
  • U draagt bij aan duurzaam ondernemen
  • Veelal een kortere levertijd

Kenmerken tweedehands leasen zakelijk

Wij brengen voor tweedehands leasen geen extra kosten in rekening. Wel kan het zijn dat er een maximale leeftijd en/of looptijd aan het bedrijfsmiddel verbonden is. Daarnaast is het belangrijk dat u de lease direct bij aankoop regelt. Een bedrijfsmiddel dat u al een tijdje gebruikt, is niet alsnog onder te brengen bij LEASIT. Een tweedehands voertuig of bedrijfsmiddel is meestal goedkoper dan een nieuw exemplaar. Daarom betaalt u in veel gevallen ook een lager maandbedrag voor uw tweedehands lease.

 

Voordelen LEASIT

Een scherp tarief

Online aanvraag, persoonlijke opvolging

Binnen 24 uur zekerheid over uw aanvraag

Leasen bij LEASIT

Bij LEASIT berekent u makkelijk en snel uw maandbedrag voor uw tweedehands leasen. Past de lease binnen uw budget? En voldoet u aan alle overige voorwaarden? Dan krijgt u binnen één werkdag uw vrijblijvende offerte. Deze is altijd gegarandeerd voor de gekozen aanschafwaarde.

Maandbedrag berekenen
 
Wij zijn bereikbaar op:
088 622 22 33 WhatsApp

Contact via WhatsApp

Klik hier om direct met LEASIT te whatsappen. Of voeg 06-84536632 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 17.30 uur.

Het team van LEASIT staat op werkdagen
van 9.00 tot 17.30 uur voor u klaar.