MKB lease

Uw onderneming laten groeien

Bereken uw maandbedrag

In het kort de leasevormen

Financial Lease

Als u uiteindelijk eigenaar wilt worden van een auto of bedrijfsmiddel kiest u voor Financial Lease. LEASIT betaalt de aankoopsom van de auto of het bedrijfsmiddel aan de dealer van uw keuze. Dit bedrag betaalt u inclusief rente aan ons terug in vaste maandelijkse termijnen.

 • Het bedrijfsmiddel komt op uw balans
 • U heeft mogelijk fiscaal voordeel
 • Na einde van de looptijd volledig eigenaar

Operational Lease

Wilt u een auto alleen huren, zodat u zelf geen investering hoeft te doen? Dan is Operational Lease een goede keuze. Bij deze leasevorm wordt u geen juridisch of economisch eigenaar van de auto. Zaken als verzekeringen, onderhoudsbeurten en reparaties regelt u zelf.

 • U huurt het bedrijfsmiddel van LEASIT
 • Verzekeringen en onderhoud regelt u zelf
 • Geen invloed op de balansratio’s

Zakelijk leasen MKB

Als eigenaar van een midden- en/of kleinbedrijf (MKB) haalt u dagelijks het beste naar boven in uzelf én uw onderneming. Soms moet u daarvoor investeren in nieuwe voertuigen of bedrijfsmiddelen. Maar wat als u daar niet direct het geld voor heeft? Dan is leasing een goede oplossing. U kiest zelf een bedrijfsmiddel bij een leverancier naar keuze en wij regelen de financiering.

Hoe werkt MKB lease?

Door als MKB’er te leasen heeft u snel de beschikking over een nieuw bedrijfsmiddel zonder in één keer een grote investering te doen. U behoudt hierdoor de financiële ruimte om te ondernemen. Per maand betaalt u één vast bedrag aan LEASIT gedurende een afgesproken periode. Wij hanteren een minimale looptijd van 24 maanden en een maximale looptijd tot 84 maanden. De maximale looptijd is afhankelijk van het gekozen bedrijfsmiddel. Naast de aflossing en rente betaalt u geen extra kosten. Leasen bij LEASIT is daarmee eenvoudig en transparant. U weet direct waar u aan toe bent. Nieuwsgierig wat voor u de maandelijkse kosten zijn?

Bereken uw maandbedrag

Voordelen Financial Lease

 • Het bedrijfsmiddel komt op uw balans
 • U bent direct economisch eigenaar
 • U heeft mogelijk fiscaal voordeel (vraag uw accountant)
 • Optie tijdelijk meefinancieren btw
 • Na einde van de looptijd volledig eigenaar

Tweedehands leasen

Als eigenaar van een MKB bedrijf is het ook mogelijk om een tweedehands bedrijfsmiddel te leasen. Denk aan een tweedehands bedrijfsauto/occasion, maar ook bijvoorbeeld een tweedehands graafmachine of laptop. Dit kan allemaal via LEASIT. Over het algemeen is uw maandbedrag lager bij het leasen van een tweedehands bedrijfsmiddel. Wel hanteren we een kortere maximale looptijd. Dit is afhankelijk van het bouwjaar van het bedrijfsmiddel.

 

Wat kunt u leasen via LEASIT

Bij LEASIT kunt u allerlei soorten bedrijfsmiddelen leasen. Van auto's tot graafmachines en van computers tot tractoren. Dit kan voor zowel nieuwe als tweedehands bedrijfsmiddelen. Bekijk voor welke bedrijfsmiddelen wij de financiering organiseren.

Starten met mkb lease?

Denkt u dat MKB lease goed past bij u en uw onderneming? Dan helpt LEASIT u graag om de verdere stappen te maken. Via onderstaande knop kunt u direct uw maandbedrag berekenen en een vrijblijvende offerte aanvragen voor MKB lease. Nieuwsgierig?

MKB lease berekenen
 
Wij zijn bereikbaar op:
088 622 22 33 WhatsApp

Contact via WhatsApp

Klik hier om direct met LEASIT te whatsappen. Of voeg 06-84536632 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 17.30 uur.

Het team van LEASIT staat op werkdagen
van 9.00 tot 17.30 uur voor u klaar.