Financial lease zakelijk

Dé oplossing voor uw onderneming

Bereken uw financial lease

Financial lease is een bekende leasevorm voor ondernemers. U betaalt een maandelijks bedrag aan de leasemaatschappij en aan het einde van het leasecontract bent u eigenaar van het bedrijfsmiddel. Maar hoe werkt financial lease?

Hoe werkt financial lease?

Bij financial lease zakelijk bent u economisch eigenaar van het bedrijfsmiddel. De leasemaatschappij schaft het bedrijfsmiddel aan en u betaalt maandelijks de leasemaatschappij terug voor deze dienst. Omdat u economisch eigenaar bent, profiteert u mogelijk van fiscale voordelen. Vraag dit na bij uw accountant. Aan het einde van de looptijd bent u volledig eigenaar van het bedrijfsmiddel.

Voorwaarden voor financial lease zakelijk

Bij LEASIT leaset u allerlei soorten bedrijfsmiddelen. U kiest zelf de leverancier van uw bedrijfsmiddel en wij regelen voor u de financiering. Bij LEASIT hanteren wij een minimale looptijd van 24 maanden en een maximale looptijd tot wel 84 maanden (afhankelijk van het gekozen bedrijfsmiddel).

Wanneer u bij LEASIT een leaseaanvraag doet gaan wij direct voor u aan de slag. Wij controleren eerst uw gegevens en doen vervolgens een kredietcheck. Zodra wij alle gegevens compleet hebben en de krediet check positief is, bellen wij u om de offerte met u door te spreken. Dit gebeurt allemaal binnen 1 werkdag. Deze leaseofferte die u van ons ontvangt, geeft u inzicht in de exacte maandelijkse kosten voor uw bedrijfsmiddel op basis van het opgegeven maandbedrag. Nieuwsgierig naar uw maandelijkse leasebedrag?

Bereken uw maandbedrag

Voordelen financial lease zakelijk

  • Kies zelf de leverancier voor uw bedrijfsmiddel
  • Bepaal zelf de looptijd van uw lease
  • Tot 100% financiering van uw bedrijfsmiddel
  • U bent direct economisch eigenaar
  • U bent eigenaar aan het einde van de looptijd
     

Financial lease berekenen

Financial lease berekenen kan simpel en snel met de leasecalculator van LEASIT. U vult de aanschafwaarde van uw bedrijfsmiddel in, de gewenste looptijd en een eventuele aanbetaling en slottermijn. Vervolgens ziet u direct wat de maandelijkse kosten voor u gaan zijn. Ook kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen bij LEASIT. Nieuwsgierig?

Bereken direct uw maandbedrag
Wij zijn bereikbaar op:
088 622 22 33 WhatsApp

Contact via WhatsApp

Klik hier om direct met LEASIT te whatsappen. Of voeg 06-84536632 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 17.30 uur.

Het team van LEASIT staat op werkdagen
van 9.00 tot 17.30 uur voor u klaar.