Porsche leasen

Denkt u aan het leasen van een Porsche?

In het kort de leasevormen

Financial Lease

Als u uiteindelijk eigenaar wilt worden van een auto of bedrijfsmiddel kiest u voor Financial Lease. LEASIT betaalt de aankoopsom van de auto of het bedrijfsmiddel aan de dealer van uw keuze. Dit bedrag betaalt u inclusief rente aan ons terug in vaste maandelijkse termijnen.

 • Het bedrijfsmiddel komt op uw balans
 • U heeft mogelijk fiscaal voordeel
 • Na einde van de looptijd volledig eigenaar

Operational Lease

Wilt u een auto alleen huren, zodat u zelf geen investering hoeft te doen? Dan is Operational Lease een goede keuze. Bij deze leasevorm wordt u geen juridisch of economisch eigenaar van de auto. Zaken als verzekeringen, onderhoudsbeurten en reparaties regelt u zelf.

 • U huurt het bedrijfsmiddel van LEASIT
 • Verzekeringen en onderhoud regelt u zelf
 • Geen invloed op de balansratio’s

Porsche leasen

Porsche heeft een dynamisch design en een digitaal netwerk waarmee de hele wereld binnen handbereik is. Denkt u aan het leasen van een Porsche? Regel uw lease dan eenvoudig via LEASIT.

Porsche biedt met veelzijdigheid, kwaliteit en toonaangevende hulpsystemen zowel de bestuurder als de passagiers buitengewoon veel confort. Wilt u Porsche zakelijk gaan rijden? Regel het snel en eenvoudig bij LEASIT. Voor Porsche modellen bieden wij u een Financial Lease vanaf 24 maanden. De auto komt in dit geval direct op uw balans te staan. Als Porsche-rijder maakt u bovendien aanspraak op fiscale voordelen en (lokale) subsidies. Dit kunt u zelf regelen en/of aanvragen bij uw gemeente.

Lease uw Porsche hier

Met lease heeft u de Porsche snel tot uw beschikking, zonder in één keer een grote investering te hoeven doen. U houdt dus geld over om te ondernemen. Én u weet van tevoren precies wat u maandelijks betaalt voor uw Porsche: één vast bedrag, zonder bijkomende kosten.

Lease van gebruikte of tweedehands modellen

Ook gebruikte of tweedehands modellen zijn leasebaar bij LEASIT. Wij brengen hiervoor geen extra kosten in rekening. Sterker nog: u betaalt waarschijnlijk minder omdat de aanschafwaarde van een tweedehands auto lager ligt. Wel is het belangrijk dat u de lease regelt bij het moment van aanschaf. Een auto die u al een tijdje in gebruik heeft, is later niet alsnog onder te brengen bij LEASIT.

Leasen bij LEASIT

Bij LEASIT berekent u makkelijk en snel uw maandbedrag voor uw lease. Past de lease binnen uw budget? En voldoet u aan alle overige voorwaarden? Dan krijgt u binnen één werkdag uw vrijblijvende offerte. Deze is altijd gegarandeerd voor de gekozen aanschafwaarde.

Bereken uw maandbedrag

Voordelen Financial Lease

 • Het bedrijfsmiddel komt op uw balans
 • U bent direct economisch eigenaar
 • U heeft mogelijk fiscaal voordeel (vraag uw accountant)
 • Optie tijdelijk meefinancieren btw
 • Na einde van de looptijd volledig eigenaar

Voordelen LEASIT

Een scherp tarief

Online aanvraag, persoonlijke opvolging

Binnen 24 uur zekerheid over uw aanvraag

Welke auto’s kan ik onder andere leasen?

Dit is natuurlijk afhankelijk van uw budget en van uw wensen. Gaat u voor een benzine, diesel of elektrische auto? Bij LEASIT is het mogelijk om bijna elk model of merk te leasen. Zowel nieuw als tweedehands. De meeste aanvragen komen binnen voor:

Natuurlijk is het ook mogelijk om een ander model of merk auto te leasen. Ook als u zzp’er of eigenaar van een MKB-bedrijf bent. Kies voor uw lease de autodealer die bij u past. Heeft u een auto op het oog? Gebruik de leasecalculator om uw persoonlijke berekening te maken.

Wij zijn bereikbaar op:
088 622 22 33 WhatsApp

Contact via WhatsApp

Klik hier om direct met LEASIT te whatsappen. Of voeg 06-84536632 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 17.30 uur.

Het team van LEASIT staat op werkdagen
van 9.00 tot 17.30 uur voor u klaar.