Hoe werkt leasen bij LEASIT?

Hoe werkt leasen bij LEASIT?

Heeft u besloten om de aankoop van uw bedrijfsmiddel te financieren door middel van financial lease? Dan bent u bij LEASIT aan het juiste adres. Via onze website vraagt u snel en gemakkelijk een offerte aan. Past ons voorstel bij uw persoonlijke wensen en situatie? Dan zorgen wij, samen met de leverancier van uw bedrijfsmiddel, dat u direct een leaseovereenkomst ontvangt.

Een lease aanvragen stap voor stap

Via onze website vraagt u gemakkelijk een lease aan.

Stap 1: de leasecalculator

Bereken uw maandbedrag door de volgende gegevens in onze leasecalculator in te vullen:

  • Bedrijfsmiddel
  • Aanschafwaarde
  • Bouwjaar
  • Looptijd van de lease
  • Eventuele aanbetaling
  • Eventueel restbedrag

Vervolgens ziet u direct uw maandbedrag. U kunt het maandbedrag aanpassen door een aanbetaling te doen, te kiezen voor een restbedrag of door de looptijd te wijzigen. Past het maandbedrag bij uw budget? Klik dan door naar de volgende stap.

Stap 2: gegevens invullen

Vul uw bedrijfsgegevens in. Wij hebben deze gegevens nodig om te bepalen of u voldoet aan onze voorwaarden en om een credit check en integriteitscheck uit te voeren. Wilt u vooraf alvast weten of u in aanmerking komt voor een lease? Dit zijn onze minimale voorwaarden:

  • Uw bedrijf is minimaal 12 maanden ingeschreven bij de KvK
  • Uw bedrijf is in Nederland gevestigd
  • U bent u zoek naar een looptijd van minimaal 24 maanden

Stap 3: offerte aanvragen

Heeft u alle gegevens correct ingevuld? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Deze ontvangt u binnen 1 werkdag. Wij bellen u altijd om persoonlijk de offerte te bespreken.

Stap 4: opstellen van de overeenkomst

Bent u akkoord gegaan met de offerte en heeft u deze ondertekend? Dan gaan wij verder met het opstellen van de overeenkomst. Hiervoor nemen wij contact op met de leverancier om onder andere de ingangsdatum van de overeenkomst af te stemmen. U ontvangt vervolgens de overeenkomst van ons via mail.

Stap 5: levering van het bedrijfsmiddel

Als alle eerdere stappen succesvol afgerond zijn, dan maakt de leverancier een afspraak met u om het bedrijfsmiddel te leveren. De BTW hoeft u op dat moment niet te betalen, dat doet LEASIT. Vanaf het moment van levering gaat uw leaseovereenkomst in. Het eerste maandbedrag incasseren wij altijd binnen 14 dagen.

Kies voor zakelijk leasen bij LEASIT

LEASIT helpt uw onderneming groeien. Spreid de kosten en kies voor zakelijk leasen. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van bedrijfsmiddelen leasen en bekijken iedere aanvraag persoonlijk. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@leasit.nl of bel 088 622 22 33.