Nieuws

Het laatste nieuws

Leaseloket wordt LEASIT

Een nieuwe privacyverklaring

U deelt uw persoonsgegevens met LEASIT. Hier gaan wij zorgvuldig mee om. In onze nieuwe privacyverklaring leest u meer over hoe wij omgaan met de verwerking van uw persoonsgegevens. Duidelijk geschreven met voorbeelden.

Lees meer

5 tips om te besparen met duurzaam ondernemen

De meeste ondernemers zijn er al jaren mee bezig: duurzaam ondernemen of maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Maar wist u dat duurzaam ondernemen ook kan bijdragen aan uw winst?

Lees meer

Koop vs Lease: de voordelen op een rij

Nieuw bedrijfsauto of transportmiddel nodig? Dan zijn er een aantal belangrijke beslissingen te nemen. Een van de belangrijkste is misschien wel: hoe gaat u die nieuwe vrachtwagen, bestelbus of heftruck financieren?

Lees meer

LEASIT voor starters

Leasen als starter? Het kan bij LEASIT! Bij LEASIT doen we niet ingewikkeld over leasen. Want eigenlijk is het heel simpel. Als startend ondernemer wilt u graag een auto of een bedrijfsmiddel inzetten voor uw bedrijf. LEASIT regelt hiervan de financiering. 

Lees meer

Financial Lease of Operational Lease: welke leasevorm past bij u?

Leasen ingewikkeld? Niet bij LEASIT. Wanneer u een auto, vrachtwagen of ander bedrijfsmiddel nodig heeft, sluit u bij LEASIT snel en eenvoudig een leasecontract naar keuze af. Lees de belangrijkste verschillen en voordelen van deze leasevormen en kies welke vorm van leasing het beste bij u past.

Lees meer

5 voordelen van leasen voor ZZP'ers

Als ondernemer krijgt u te maken met (grote) investeringen. Vooral als starter lopen de bedragen vaak hoog op. Zo ook wanneer u een bedrijfsmiddel nodig heeft. Lees hier de 5 voordelen van leasen.

Lees meer

8 tips bij het leasen van een auto of bedrijfswagen

Wilt u een auto of bedrijfswagen leasen? Dan komt u voor bepaalde keuzes te staan. Voor iedereen die hier wel wat hulp bij kan gebruiken: 8 tips bij het leasen van een auto of bedrijfswagen.

Lees meer

De voordelen van tweedehands lease

Leasen wordt vaak in verband gebracht met auto’s. Veel mensen hebben een leaseauto of auto van de zaak. Eind vorig jaar reden er maar liefst 750.000 leaseauto’s rond in Nederland. Een record! De leaseauto’s komen lang niet allemaal rechtstreeks uit de fabriek. Steeds vaker komt het voor dat ondernemers een gebruikte of tweedehands auto leasen. Een trend die (terecht!) overwaait naar andere sectoren.

Lees meer

Leasen steeds populairder

Steeds meer bedrijven kiezen voor lease als het gaat om nieuwe investeringen. De leasemarkt van vrachtwagens, machines, grondverzet- en bouwmaterieel, drukpersen en kopieerapparaten is vorig jaar met 21 procent gestegen. De ICT-markt steeg zelfs met 56 procent.

Lees meer

Leaseloket wordt LEASIT

Leaseloket wordt LEASIT

Voortaan heeft u als het om leasen gaat aan één woord genoeg. Bedrijfsmiddel of auto nodig? LEASIT!

Lees meer

Het maximale uit uw budget halen

De wereld rond de bouwplaats is veranderd. Niet alleen stijgen de kosten voor personeel en bouwmaterialen maar is het voor u steeds lastiger om keuzes te maken waarin u investeert. Dit terwijl de bouwsector een van de sterkst groeiende sectoren is in de Nederlandse economie. Om u te helpen in het maken van de juiste investeringskeuzes, zetten we een aantal tips op een rij.