Fitnessapparatuur leasen

Door de fitnessapparaten te leasen is uw sportschool of fitnessruimte snel klaar voor gebruik.

In het kort de leasevormen

Financial Lease

Als u uiteindelijk eigenaar wilt worden van een auto of bedrijfsmiddel kiest u voor Financial Lease. LEASIT betaalt de aankoopsom van de auto of het bedrijfsmiddel aan de dealer van uw keuze. Dit bedrag betaalt u inclusief rente aan ons terug in vaste maandelijkse termijnen.

 • Het bedrijfsmiddel komt op uw balans
 • U heeft mogelijk fiscaal voordeel
 • Na einde van de looptijd volledig eigenaar

Operational Lease

Wilt u een auto alleen huren, zodat u zelf geen investering hoeft te doen? Dan is Operational Lease een goede keuze. Bij deze leasevorm wordt u geen juridisch of economisch eigenaar van de auto. Zaken als verzekeringen, onderhoudsbeurten en reparaties regelt u zelf.

 • U huurt het bedrijfsmiddel van LEASIT
 • Verzekeringen en onderhoud regelt u zelf
 • Geen invloed op de balansratio’s

Fitnessapparatuur leasen

Een sportschool beginnen? Of uw medewerkers de voordelen laten ervaren van sporten op het werk? Uw fitnessapparatuur in één keer aanschaffen is niet nodig. Door de fitnessapparaten te leasen is uw sportschool of fitnessruimte snel klaar voor gebruik.

Een in-house fitnessruimte of sportschool? Dan wilt u dat de keuze in fitnessapparaten zo ruim mogelijk is. Naast o.a. loopbanden, crosstrainers en hometrainers, wilt u misschien ook spierversterkende apparaten, zoals halterbanken en buiktrainers toevoegen. En wat denkt u van lockers, matjes en spiegels? De volledige ruimte in één keer inrichten is een flinke investering. Daarom is lease een goede oplossing.

Hoe werkt lease?

U kiest uw fitnessapparatuur zelf uit bij een leverancier naar keuze. LEASIT regelt de financiering. Vervolgens betaalt u voor uw ‘sportschool’ maandelijks een vast bedrag aan LEASIT (rente + aflossing). Voor de inrichting van een fitnessruimte is Financial Lease de meest gekozen leasevorm bij LEASIT. Het voordeel hiervan is dat de fitnessapparatuur direct op uw balans komt te staan. Aan het einde van de looptijd, als u aan alle betalingsverplichtingen heeft voldaan, bent u volledig eigenaar van de apparaten.

Leasen bij LEASIT

Bij LEASIT berekent u makkelijk en snel uw maandbedrag voor uw lease. Past de lease binnen uw budget? En voldoet u aan alle overige voorwaarden? Dan krijgt u binnen één werkdag uw vrijblijvende offerte. Deze is altijd gegarandeerd voor de gekozen aanschafwaarde.

Bereken uw maandbedrag

Voordelen Financial Lease

 • Het bedrijfsmiddel komt op uw balans
 • U bent direct economisch eigenaar
 • U heeft mogelijk fiscaal voordeel (vraag uw accountant)
 • Optie tijdelijk meefinancieren btw
 • Na einde van de looptijd volledig eigenaar

Voordelen LEASIT

Een scherp tarief

Online aanvraag, persoonlijke opvolging

Binnen 24 uur zekerheid over uw aanvraag

Welke bedrijfsmiddelen kan ik onder andere leasen?

Bijna alles wat roerend is en duidelijk te identificeren door bijvoorbeeld een kenteken of serienummer. Het leasen van transportmiddelen (vrachtwagens en trucks) komt veel voor. Zowel nieuw als tweedehands. Voorbeelden van bedrijfsmiddelen die u kunt leasen:

Wilt u een bedrijfsmiddel leasen? Natuurlijk is het ook mogelijk om een ander bedrijfsmiddel te leasen. Ook als u zzp’er of eigenaar van een MKB-bedrijf bent. Kies voor uw lease de dealer die bij u past. Heeft u een bedrijfsmiddel op het oog? Gebruik de leasecalculator om uw persoonlijke berekening te maken.

Wij zijn bereikbaar op:
088 622 22 33 WhatsApp

Contact via WhatsApp

Klik hier om direct met LEASIT te whatsappen. Of voeg 06-84536632 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 17.30 uur.

Het team van LEASIT staat op werkdagen
van 9.00 tot 17.30 uur voor u klaar.