Medewerker in beeld: Roderick Faber

LEASIT is een online label waarbij ondernemers binnen 24 uur een lease regelen. Maar wie zijn eigenlijk de gezichten achter LEASIT? Deze keer maakt u kennis met Roderick Faber. Hij werkt nu 4 jaar bij LEASIT en is verantwoordelijk voor sales. In deze blog vertelt Roderick meer over zichzelf, zijn rol en over de voordelen van LEASIT.

Kan je me wat meer vertellen over jezelf?

Natuurlijk! Mijn naam is Roderick Faber en ik stel mezelf graag voor. Ik werk nu 4 jaar bij LEASIT als Sales Supporter. Dit is niet mijn eerste baan. Ik ben mijn carrière begonnen bij een klein bedrijf in Heeze. Hier hield ik me bezig met de verkoop van afwateringsproducten. Dit was de eerste keer dat ik in aanraking kwam met sales. LEASIT was voor mij een goede vervolgstap, waar ik nog steeds iedere dag met veel plezier werk

Dat ik bij een leasemaatschappij en in de sales zou gaan werken, had ik een paar jaar geleden niet gedacht. Ik heb namelijk een sportopleiding afgerond en ben afgestudeerd als golftrainer en snowboardinstructeur. Tot op de dag van vandaag beoefen ik deze sporten nog met veel plezier. Het helpt me om helemaal te ontspannen en weer op te laden. 😉

Kan je me wat meer vertellen over je functie bij LEASIT?

Bij LEASIT houd ik me bezig met het oppakken van aanvragen, het nabellen van offertes en het maken van contracten. Daarnaast schakel ik veel met klanten en leveranciers. Vanaf het eerste moment heb ik contact met de ondernemer. Dit contact houd ik het hele verkoopproces. Samen met mijn team zoek ik uit wat de beste leaseoplossing is voor onze klanten.Wat ik leuk vind aan mijn rol is dat hij erg divers is. Elke dag ziet er weer anders uit, hier krijg ik veel energie van.

“We werken in een klein team. Dit geeft ons de mogelijkheid om veel te overleggen en onze klanten op een persoonlijke en goede manier te helpen. We schakelen snel en zijn van alles op de hoogte.”

Daarnaast vind ik het belangrijk om heel klantgericht te werken. Want daar doen we het tenslotte voor. Dat onze klanten tevreden zijn is terug te zien in de reviews op Trustpilot. Hier ben ik echt trots op. Er is natuurlijk altijd ruimte voor verbeteringen! Dat is de reden dat ik ook na de aanvraag, met onze klanten in contact blijf. Ik bel ze regelmatig op om feedback te verzamelen. Deze feedback bespreken we in ons team en pakken we meteen op.

Wat waarderen klanten aan LEASIT?

Klanten waarderen onze snelheid. We geven altijd binnen 24 uur antwoord op de kredietbeoordeling. Ik spreek wel eens ondernemers die snel moeten beslissen doordat de levering op zeer korte termijn gepland staat. Dan vind ik het fijn dat ik deze ondernemers kan laten weten dat de aanvraag akkoord is en dat het contract klaar is.

Ik blijf dit werk zeker nog een tijd doen. Met mijn werkmotto: ‘Take it or LEASIT’ wil ik nog veel klanten persoonlijk helpen met de juiste leaseoplossing!

Wij zijn bereikbaar op:
088 622 22 33 WhatsApp

Contact via WhatsApp

Klik hier om direct met LEASIT te whatsappen. Of voeg 06-84536632 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 17.30 uur.

Het team van LEASIT staat op werkdagen
van 9.00 tot 17.30 uur voor u klaar.