leasen voor startende ondernemers

Leasen voor startende ondernemers

Als startend ondernemer heeft u vaak beperkte financiële middelen. Leasen kan dan een interessante optie voor u zijn. Wel moet u aan bepaalde voorwaarden voldoen en zijn er een aantal zaken waar u als starter rekening mee moet houden. Wij helpen u via dit artikel graag een op weg.

Voorwaarden voor startende ondernemers

Onder een startend ondernemer verstaan we een bedrijf dat korter dan 2 jaar actief is. Bij LEASIT is het mogelijk om te leasen als startend ondernemer. Denk hierbij aan bedrijfsauto’s en vrachtwagens, maar ook aan laptops en bouwmachines. Wat u wilt leasen is volledig afhankelijk van uw keuze in leveranciers. Voor starters hanteren we wel een aantal voorwaarden voor het afsluiten van een lease:

  • Uw bedrijf moet minimaal twaalf maanden ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel.
  • U doet een aanbetaling van 10% van het totale leasebedrag.
  • Indien u een B.V. heeft, dient u persoonlijk garant te staan voor de lease.

Waarom leasen als startend ondernemer?

Een startende onderneming komt voor verschillende uitdagingen te staan. Een grote uitdaging hierin is financieel. Vaak heeft u als starter nog geen grote budgetten om te investeren in nieuwe machines, auto’s of hardware. Leasen maakt dit wel mogelijk. U betaalt één vast bedrag per maand voor een afgesproken looptijd. Bij LEASIT werken wij met financial lease voor starters. Dat betekent dat u aan het einde van de looptijd eigenaar bent van het gekozen bedrijfsmiddel.

De voordelen van LEASIT

LEASIT maakt leasen voor startende ondernemers mogelijk. Met eenvoudige en voordelige leaseoplossingen geven wij starters financiële speelruimte. Zodat u kunt doen wat u het liefst doet: ondernemen. Leasen via LEASIT is snel geregeld. Binnen 1 werkdag heeft u duidelijkheid over uw aanvraag. Zo weet u direct waar u aan toe bent. De voordelen van leasen via LEASIT:

  • rechtstreeks zaken doen met de leasespecialist
  • mogelijkheid tijdelijk meefinancieren btw
  • tussentijds afkopen zonder extra kosten
  • ook tweedehands lease is mogelijk

Offerte aanvragen

Leasen bij LEASIT is voordelig, snel, en eenvoudig. Vraag eenvoudig online uw offerte aan. Als u in aanmerking komt voor een lease ontvangt u binnen 1 werkdag uw persoonlijke offerte. Een offerte van LEASIT is altijd gegarandeerd voor deze aanschafwaarde. U weet dus direct waar u aan toe bent. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bereken uw maandbedrag
Wij zijn bereikbaar op:
088 622 22 33 WhatsApp

Contact via WhatsApp

Klik hier om direct met LEASIT te whatsappen. Of voeg 06-84536632 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 17.30 uur.

Het team van LEASIT staat op werkdagen
van 9.00 tot 17.30 uur voor u klaar.