Zakelijk leasen om uw onderneming verder te laten groeien

Een nieuwe onderneming starten vraagt vaak om flinke investeringen. Meestal kan niet alles uit eigen zak betaald worden. Leasen is een goede manier om te kunnen investeren in een nieuw bedrijfsmiddel en er direct gebruik van te maken. Zo kan uw onderneming direct volop draaien en verder blijven groeien.

De heer Swinkels van CNC Precision heeft ervoor gekozen om een bedrijfsmiddel te leasen in plaats van te kopen. Hij heeft voor zijn onderneming een nieuwe trommel/afbraammachine in de lease via LEASIT. Via de leverancier werd hem de optie leasen aangeboden. De eigenaren van CNC Precision kwamen uit bij LEASIT. Ze waren tevreden met de snelle communicatie en passende offerte.

“LEASIT begrijpt de manier van benaderen. De ondernemer wil op dat moment iets uit handen geven en dat hebben jullie goed begrepen. We krijgen er niet een dagtaak bij.”

P. Swinkels, Mede-eigenaar

In 2017 heeft de heer Swinkels samen met een oud-collega besloten om een eigen bedrijf op te starten, genaamd CNC Precision. CNC Precision is hoofdzakelijk gericht op het draaien en frezen van machineonderdelen. De organisatie is snel en werkt klantgericht. Vakmanschap staat op nummer 1. Alle medewerkers zijn vakbekwaam. Het beschikken over de juiste apparatuur om de werkzaamheden te verrichten is daarom heel belangrijk.

CNC Precision is erg tevreden over de dienstverlening van LEASIT. “Leasen via LEASIT gaat gemakkelijk en snel. Contact verloopt soepel en als ondernemer voel je je begrepen. Er zijn geen verbeterpunten te noemen.”, aldus de heer Swinkels. Voor CNC Precision was dit de ideale oplossing op het juiste moment.

Wilt u net als CNC Precision gebruik maken van zakelijk leasen binnen uw organisatie om de gewenste groei door te kunnen zetten? Dan bent u bij LEASIT aan het juiste adres.

Bereken uw leasebedrag