Klantverhaal Beekema

Van zzp’ers in de bouw tot grote productie- en transportbedrijven, de klanten van LEASIT zijn niet in één woord te omschrijven. De variatie is enorm. Elk bedrijf met haar eigen verhaal, vragen, wensen en behoeften. Maar wie zijn deze ondernemers? En waarom doen ze zaken met LEASIT? In dit klantverhaal maakt u kennis met Beekema. Een trouwe klant van LEASIT.

Beekema is een handel- en transportonderneming in Nes op Ameland, opgericht in 2000. Wat ooit begon als eenmanszaak is intussen uitgegroeid tot een snelgroeiend familiebedrijf. Beekema is specialist in hijs- en kraanwerk in de bouwsector. Niet alleen voor specifiek hoogwerk met telescoopkraan, maar ook voor transport van afvalcontainers, oud ijzer en caravans bent u bij Beekema aan het juiste adres. Kortom, een multi-inzetbaar en veelzijdig bedrijf.

Door de veelzijdigheid aan diensten maakt Beekema gebruik van verschillende machines en materieel. Denk bijvoorbeeld aan kranen, trucks en trailers. Allemaal kostbare bedrijfsmiddelen die prima te leasen zijn. Dan is een investering in één keer niet nodig, worden kosten uitgesmeerd én blijft eigen kapitaal vrij te besteden voor andere zaken. Dat is precies wat Beekema dacht toen ze gingen investeren in een truck met 4x4 aandrijving. Daarom namen ze contact op met LEASIT.

Beekema is al klant bij LEASIT en deze samenwerking verliep goed. Voor de lease van hun nieuwe 4x4 truck vroegen ze ons daarom wederom naar de mogelijkheden. Verder kijken was niet meer nodig, want door de positieve ervaringen uit het verleden wist Beekema dat LEASIT ze volledig ontzorgd bij alle stappen van aanvraag tot ondertekening van het leasecontract.

“Het contact met LEASIT verliep vlot en soepel. Het team luisterde goed naar onze wensen en dacht met ons mee. Wij hopen ook in de toekomst te kunnen blijven samenwerken met LEASIT.”

Nou, dat is geheel wederzijds! Ook wij doen graag zaken met klanten zoals Beekema. Intern werd er bij Beekema snel geschakeld waardoor wij ons kunnen houden aan de belofte van snelle afwikkeling. Hierdoor heeft Beekema niet lang hoeven wachten op de nieuwe truck.

Ook op zoek naar een passende leaseoplossing voor uw zakelijke investering? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u en beantwoorden al uw vragen over lease. LEASIT is snel, transparant en persoonlijk en ontzorgt u bij het doen van een leaseaanvraag.

Bereken uw leasebedrag
Wij zijn bereikbaar op:
088 622 22 33 WhatsApp

Contact via WhatsApp

Klik hier om direct met LEASIT te whatsappen. Of voeg 06-84536632 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 17.30 uur.

Het team van LEASIT staat op werkdagen
van 9.00 tot 17.30 uur voor u klaar.