Trilplaat leasen

Tril alle ondergronden vast

Maandbedrag berekenen

Trilplaat nodig voor uw werkzaamheden?

Bent u stratenmaker of heeft u een bedrijf wat hier veel mee te maken heeft? Dan kan een trilplaat bijna niet ontbreken in uw assortiment aan werktuigen. Met een trilplaat krijgt u uw ondergrond goed vlak en zo kunt u uw werkzaamheden goed uitvoeren. Maar wat als deze trilplaat plotseling kapot gaat? Dan wilt u snel een alternatief hebben. LEASIT kan u hierbij ondersteunen.

Trilplaat kopen of leasen?

Een trilplaat kopen kan een kleine investering zijn. Dit is erg afhankelijk van het model trilplaat die u aanschaft. Maar wat als het een uitgebreide machine moet zijn voor een waarde hoger dan €5.000,-? Dan is het prettig om dit niet in één keer te hoeven betalen. LEASIT helpt u hierbij. Bij LEASIT leaset u eenvoudig een trilplaat voor een vast bedrag per maand. Is dit iets voor uw bedrijf?

Bereken uw maandbedrag

Waarom LEASIT?

  • Binnen 24 uur zekerheid over uw aanvraag

  • Geen aansluit- of administratiekosten

  • Één vast maandbedrag zonder bijkomende kosten

Trilplaat leasen voor een korte periode?

Bij LEASIT heeft u de vrijheid om zelf de looptijd van uw trilplaat lease te bepalen. In de leasecalculator past u dit gemakkelijk zelf aan. We hanteren hierbij een minimale looptijd van 24 maanden en een maximale looptijd van 60 maanden.

Meerdere werktuigen leasen?

Dat is geen probleem. Bij LEASIT leaset u alle roerende goederen die te identificeren zijn met een kenteken of serienummer. Dit is een lijstje met een aantal werktuigen die u zou kunnen leasen via LEASIT:

Werktuigen leasen? Kies dan een leverancier die bij uw onderneming past. Heeft u een bedrijfsmiddel op het oog? Gebruik de leasecalculator en bereken vrijblijvend uw maandbedrag.

Leasecalculator