Stroomgenerator leasen

Altijd stroom wanneer het nodig is

Maandbedrag berekenen

Stroomgenerator

Een stroomgenerator is erg handig als u veel onderweg bent. U wekt dan op ieder gewenst moment stroom op. Een stroomgenerator kan in uw auto worden geplaatst, maar kan ook mee naar een bouwproject. Heeft u al een stroomgenerator?

Stroomgenerator kopen of leasen?

Er zijn allerlei soorten stroomgeneratoren die u kunt aanschaffen voor uw organisatie. Het is erg afhankelijk van de werkzaamheden die u uitvoert. Heeft u een grote stroomgenerator nodig? Dan is een stroomgenerator leasen mogelijk. U betaalt dan een vast bedrag per maand voor het gebruik van de stroomgenerator. Aan het einde van de looptijd is het werktuig voor u. Nieuwsgierig?

Bereken uw maandbedrag

Waarom leasen?

  • Financiële ruimte

  • Focus terug naar ondernemen

  • Groei verspreiden over de onderneming

Werktuigen leasen via LEASIT

Leasen is een goed alternatief als u niet in één keer een grote investering kunt of wilt doen voor uw onderneming. U betaalt niet in één keer een groot bedrag, maar verdeeld de kosten. LEASIT is al jaren ervaren in het aanbieden van financiering voor ondernemers. Wij helpen u daarom ook graag bij het leasen van een stroomgenerator.

Voordelen van LEASIT

Een vast maandbedrag zonder extra kosten

Binnen 24 uur zekerheid over uw aanvraag

Geen afsluit- of administratiekosten

Andere bedrijfsmiddelen leasen?

Bij LEASIT leaset u alle bedrijfsmiddelen die te identificeren zijn met een serienummer of kenteken. Naast een stroomgenerator leaset u dus ook gemakkelijk andere werktuigen, zoals bijvoorbeeld:

Een stroomgenerator of ander werktuig leasen via LEASIT? Bereken uw maandbedrag met onze leasecalculator en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Leasecalculator