Kipper leasen

Een kipper leasen zonder bijkomende kosten

Bereken uw maandbedrag

Kipper leasen

Op zoek naar een (nieuwe) kipper voor uw bedrijf? Leasen is voor u een simpele oplossing. U kunt tot 100% van de aanschafwaarde financieren en zo kapitaal overhouden voor andere zaken binnen de onderneming. U betaalt één vast bedrag per maand zonder bijkomende kosten.

Kipper kopen of kipper leasen?

Bent u aan het sparen om een kipper te kopen? Heeft u al gedacht aan leasen? Hierdoor heeft u de mogelijkheid om het gespaarde geld ergens anders in de onderneming in te zetten en nog meer uit uw organisatie halen. Bereken uw maandbedrag en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bereken uw maandbedrag

Voordelen van leasen

  • Mogelijk fiscaal voordeel

  • Niet in één keer een grote investering

  • Eigen keuze in leverancier

  • Vooraf weten waar u aan toe bent


Looptijd van de lease

De looptijd bij het leasen van een kipper is onder andere afhankelijk van het bouwjaar en uw persoonlijke wensen. LEASIT heeft voor een kipper een maximale looptijd vastgesteld.

  • Nieuwe kipper leasen: looptijd tussen de 24 en 60 maanden
  • Tweedehands kipper leasen (2 jaar oud): maximale looptijd 48 maanden

Voordelen LEASIT

Een vast maandbedrag zonder extra kosten

Binnen 24 uur zekerheid over uw aanvraag

Geen afsluit- of administratiekosten

Welke werktuigen kunt u nog meer leasen?

LEASIT maakt het mogelijk om bijna alle roerende goederen die duidelijk te identificeren zijn te leasen. Het identificeren kan middels een kenteken of serienummer. Voorbeelden van werktuigen zijn:

Wilt u een bedrijfsmiddel leasen? Kies de dealer die bij u past. Heeft u een bedrijfsmiddel op het oog? Gebruik de leasecalculator en bereken vrijblijvend uw maandbedrag.

Leasecalculator