Bouwlift leasen

Kies uw leverancier en regel de financiering via LEASIT

Maandbedrag berekenen

Bouwlift leasen

Een bouwlift is een ideaal bedrijfsmiddel als u gereedschap en bouwmaterialen in de hoogte wilt transporteren. Om deze reden zie je een bouwlift steeds vaker terug op een bouwplaats. Bent u op zoek naar een bouwlift voor uw bouwbedrijf? LEASIT helpt u graag met de financiering. Kies zelf uw gewenste leverancier en wij regelen de financiële afhandeling!

Betonmixer kopen? Waarom niet leasen!

Een bouwlift kopen is niet in iedere situatie nodig. Stel dat uw huidige bouwlift plotseling stuk gaat. Leasen is een ideale manier om uw kapitaal in eigen hand te houden en toch gebruik te maken van een nieuwe bouwlift. Wilt u een bouwlift leasen? Bereken met onze leasecalculator uw leasebedrag.

Bereken uw maandbedrag
 

Kies zelf uw leverancier

LEASIT is gespecialiseerd in het aanbieden van financial lease oplossingen. U kiest zelf bij welke leverancier u uw bouwlift aanschaft. U betaalt ons een maandelijks bedrag en u maakt snel gebruik van uw apparaat.

Voor het leasen van een bouwlift geld een minimale looptijd van 24 maanden en een maximale looptijd van 48 maanden. Wilt u een tweedehands bouwlift leasen? Dan is de looptijd maximaal 36 maanden bij een leeftijd van 2 jaar oud.

Hoe vraag ik een offerte aan?

  • Bereken uw maandbedrag

  • Vul uw gegevens in

  • Vraag vrijblijvend een offerte aan

Voordelen LEASIT

Een vast maandbedrag zonder extra kosten

Binnen 24 uur zekerheid over uw aanvraag

Geen afsluit- of administratiekosten

Werktuigen voor uw bouwbedrijf leasen?

LEASIT is de ideale partner voor het leasen van werktuigen voor uw bouwbedrijf. Via ons leaset u alle duidelijk te identificeren goederen tegen één vast bedrag per maand. Het identificeren kan middels een kenteken of serienummer. Voorbeelden van werktuigen die u via ons kunt leasen zijn:

Wilt u een van bovenstaande goederen leasen? Kies de leverancier die bij u past. Heeft u een bedrijfsmiddel op het oog? Gebruik de leasecalculator en bereken vrijblijvend uw maandbedrag.

Leasecalculator