Boormachine leasen

Een boormachine en financiering op maat

Maandbedrag berekenen

Uw boormachine kopen? Bekijk de voordelen van leasen

Heeft u voor de werkzaamheden binnen uw bedrijf regelmatig een boormachine nodig? LEASIT helpt u graag verder in uw zoektocht naar een geschikte financieringsoplossing wanneer uw boormachine kopen niet tot de mogelijkheden behoort. Zeker wanneer u op zoek bent naar alternatieven om uw investering over een langere termijn te spreiden, biedt LEASIT met financial lease de ideale oplossing indien u ook graag meteen eigenaar wordt van de boormachine.

Uw boormachine leasen met financial lease

Wanneer u uw boormachine leaset bij LEASIT, gebeurt de financiering volgens de principes van financial lease. Met een leasecontract bij LEASIT wordt u meteen economisch eigenaar, spreidt u de investering én wordt u aan het einde van het contract ook meteen juridisch eigenaar van de geleasede boormachine. Vraagt u zich af of een tweedehands boormachine leasen ook zorgt voor een lager maandbedrag? Het antwoord daarop is ja! Net zoals bij de aankoop van een tweedehands boormachine, betaalt u ook in het geval van lease maandelijks minder. Meer weten over de voorwaarden van tweedehands lease? Lees hier meer.

Uw boormachine leasen bij LEASIT?

Vraagt u zich af hoe een boormachine leasen bij LEASIT nu in zijn werk gaat? Bij LEASIT krijgt u de ruimte om zelf op zoek te gaan naar een geschikte boormachine en handelaar. U heeft de mogelijkheid om vervolgens zelf u maandelijks leasebedrag te berekenen. Bent u tevreden met het bedrag dat u ziet? Aarzel dan niet om contact op te nemen en meer informatie te vragen over de mogelijkheden van deze lease voor de toekomst van uw bedrijf.

Maandbedrag boormachine leasen

Stappenplan LEASIT

  • Wij checken uw gegevens

  • U ontvangt een vrijblijvende offerte

  • Wij stellen een overeenkomst op

  • Uw bedrijfsmiddel wordt geleverd

Voordelen van LEASIT

Een vast maandbedrag zonder extra kosten

Binnen 24 uur zekerheid over uw aanvraag

Geen afsluit- of administratiekosten

Welke soorten werktuigen leaset u ook bij LEASIT?

Uw boormachine leasen is niet het enige werktuig dat u kunt leasen bij LEASIT. Van een betonpomp tot kipper, deze bedrijfsmiddelen zijn allemaal te leasen bij LEASIT. Bekijk welke werktuigen u verder leaset bij LEASIT.

Bent u benieuwd naar de maandelijkse kosten voor de lease van uw benodigde gereedschappen? Bereken dan zelf eenvoudig en snel uw maandbedrag met onze leasecalculator.

Leasecalculator