Betonpomp leasen

Online aanvraag, persoonlijke afhandeling

Leasecalculator

Betonpomp leasen

Met uw bedrijf in de bouw heeft u te maken met vele kubieke meters beton per week. Het is fijn om dan de juiste materialen te hebben om het beton te transporteren over de bouwplaats. Een betonpomp is hiervoor een ideale uitkomst. Wilt u een betonpomp voor uw onderneming? Lees dan verder over de mogelijkheden om een betonpomp te leasen. Dit is interessant bij aanschaf van uw eerste betonpomp of bij vervanging van uw huidige betonpomp.

Betonpomp kopen? Heeft u al aan leasen gedacht?

Het kopen van een betonpomp is in veel gevallen een interessante optie. U bent meteen eigenaar van het bedrijfsmiddel, maar het vraagt een grote eenmalige investering. Leasen van uw betonpomp biedt de mogelijkheid om direct gebruik te maken van het goed zonder meteen het gehele bedrag te moeten betalen. Wilt u weten wat uw maandlasten zouden worden? Bereken uw maandbedrag met onze leasecalculator.

Bereken uw maandbedrag

Waarom leasen?

  • Financiële ruimte

  • Focus terug naar ondernemen

  • Groei verspreiden over de onderneming

Voordelen LEASIT

Een vast maandbedrag zonder extra kosten

Binnen 24 uur zekerheid over uw aanvraag

Geen afsluit- of administratiekosten

Welke werktuigen kunt u nog meer leasen?

Bij LEASET leaset u allerlei soorten werktuigen. Deze werktuigen moeten wel te identificeren zijn met een serienummer of kenteken. U bepaalt zelf via welke leverancier u uw nieuwe werktuigenlaatleveren. Bij LEASIT regelt u de financiering. Voorbeelden van andere werktuigen die u kunt leasen bij LEASIT zijn:

Gaat u een of meerdere werktuigen leasen voor uw bouwbedrijf? Bereken dan gemakkelijk uw maandbedrag bij LEASIT en vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen 1 werkdag krijgt u van ons een persoonlijke reactie.

Bereken uw maandbedrag