Betonmixer leasen

Simpel en snel voor u geregeld

Maandbedrag berekenen

Betonmixer leasen

Bij leasen wordt er vaak gedacht aan het leasen van auto’s. Toch is leasen veel breder dan dat. Leasen is ideaal voor ondernemers. U investeert in een nieuwe bouwmachine én behoudt financiële ruimte. Zo blijft uw focus op de groei van uw onderneming.

Betonmixer leasen of kopen?

Bent u van plan een betonmixer te kopen? Heeft u ook aan leasen gedacht? U houdt dan ruimte over om uw geld te investeren in andere zaken, zoals bijvoorbeeld personeelsuitbreiding of andere zaken die uw werk kunnen versnellen. Een betonmixer leasen is bij ons zo geregeld! Zo kunt u op korte termijn uw nieuwe betonmixer in gebruik nemen.

Bereken uw maandbedrag

Betonmixer tweedehands leasen

Het is ook mogelijk om een tweedehands of gebruikte betonmixer te leasen. Afhankelijk van de leeftijd zit hier wel een maximale looptijd aan vast. Hier ziet u de verschillen tussen een nieuwe en een tweedehands betonmixer.

  • Nieuwe betonmixer: totale looptijd 24 tot 60 maanden
  • 3 jaar oude betonmixer: maximale looptijd 24 maanden

Leasen via LEASIT

Met LEASIT brengen we leasen dichtbij voor álle ondernemers. Bij ons doet u rechtstreek zaken met de leasespecialist, zonder tussenkomst van bank of intermediair. Snelheid en transparatie, dát vinden wij belangrijk.

Bereken uw maandbedrag met de online leasecalcualtor

Bereken makkelijk en snel het maandbedrag van uw lease. Past dit binnen uw budget? En voldoet u aan alle voorwaarden? Dan krijg u binnen één werkdag een vrijblijvende offerte toegestuurd. De prijs op de offerte staat vast op basis van de gekozen aanschafwaarde.

Voordelen van LEASIT

  • Binnen 1 dag zekerheid over uw aanvraag

  • Geen aansluit- of administratiekosten

  • Één vast maandbedrag zonder bijkomende kosten

Voordelen LEASIT

Een vast maandbedrag zonder extra kosten

Binnen 24 uur zekerheid over uw aanvraag

Geen afsluit- of administratiekosten

Welke werktuigen kunt u nog meer leasen?

Via LEASIT kunt u alle roerende goederen leasen die te identificeren zijn door middel van een serienummer of kenteken. U kiest de leverancier en wij regelen de financiering. Voorbeelden van werktuigen die u via LEASIT kunt financieren zijn:

Wilt u een betonmixer leasen? Kies de dealer die bij u past. Heeft u een betonmixer op het oog? Gebruik de leasecalculator en bereken vrijblijvend uw maandbedrag.

Leasecalculator