Aggregaat leasen

Altijd elektriciteit bij de hand

Maandbedrag berekenen

Aggregaat leasen voor uw onderneming

Een aggregaat maakt het mogelijk om op plekken met weinig tot geen stroom toch elektriciteit beschikbaar te maken. De aggregaat heeft een motor die elektriciteit opwekt. Dit apparaat wordt ook vaak gebruikt op plaatsen waar geen stroomuitval mag plaatsvinden, zoals bijvoorbeeld een ziekenhuis. Als er dan geen stroom meer is, neemt de aggregaat dit over totdat het probleem is verholpen.

Aggregaat kopen of leasen

Aggregaten zijn er in alle soorten en maten. In sommige gevallen is een aggregaat van een paar duizend euro genoeg voor uw werkzaamheden. Maar wat als de investering groter is dan €5.000,-? Dan is wellicht een aggregaat kopen voor u geen optie. Daarom is het bij LEASIT mogelijk om een aggregaat te leasen met een waarde hoger dan €5.000,-. U kiest dan zelf de aggregaat bij een leverancier naar keuze en wij regelen de financiering. Nieuwsgierig naar de kosten van een aggregaat leasen?

Gebruik de leasecalculator

Voordelen financial lease

  • Het bedrijfsmiddel komt op uw balans

  • Na het einde van de looptijd bent u volledig eigenaar

  • U heeft mogelijk fiscaal voordeel (vraag uw accountant)

  • Optie tijdelijk meefinancieren btw

Financial lease voor uw onderneming

Bij LEASIT bieden we financial lease aan. Dit is de meest gekozen vorm van leasing binnen het MKB. Het voordeel is dat u tijdens de lease economisch eigenaar bent en mogelijk fiscaal voordeel krijgt. Ook is de aggregaat aan het einde van de looptijd uw eigendom en is het contract met LEASIT afgerond. Dit is bij andere leasevormen niet het geval.

Voordelen LEASIT

Een vast maandbedrag zonder extra kosten

Binnen 24 uur zekerheid over uw aanvraag

Geen afsluit- of administratiekosten

Welke werktuigen kunt u nog meer leasen?

Bij LEASIT leaset u niet alleen een aggregaat, maar nog veel meer werktuigen. Zolang ze maar te identificeren zijn door middel van een kenteken of serienummer. Hier heeft u een paar voorbeelden van andere werktuigen die u bij ons kunt leasen:

Werktuigen leasen? Kies dan een leverancier die bij uw onderneming past. Heeft u een bedrijfsmiddel op het oog? Gebruik de leasecalculator en bereken vrijblijvend uw maandbedrag.

Leasecalculator