Vrachtwagen leasen

Eenvoudig, snel en transparant

Bereken uw maandbedrag

In het kort de leasevormen

Financial Lease

Als u uiteindelijk eigenaar wilt worden van een auto of bedrijfsmiddel kiest u voor Financial Lease. LEASIT betaalt de aankoopsom van de auto of het bedrijfsmiddel aan de dealer van uw keuze. Dit bedrag betaalt u inclusief rente aan ons terug in vaste maandelijkse termijnen.

 • Het bedrijfsmiddel komt op uw balans
 • U heeft mogelijk fiscaal voordeel
 • Na einde van de looptijd volledig eigenaar

Operational Lease

Wilt u een auto alleen huren, zodat u zelf geen investering hoeft te doen? Dan is Operational Lease een goede keuze. Bij deze leasevorm wordt u geen juridisch of economisch eigenaar van de auto. Zaken als verzekeringen, onderhoudsbeurten en reparaties regelt u zelf.

 • U huurt het bedrijfsmiddel van LEASIT
 • Verzekeringen en onderhoud regelt u zelf
 • Geen invloed op de balansratio’s

Vrachtwagen financieren

Een vrachtwagen is een grote investering. Daarom is het belangrijk dat u goed nadenkt over hoe u de vrachtwagen gaat financieren. Kiest u ervoor om uw vrachtwagen te leasen, te kopen of bent nu naar andere financieringsoplossingen op zoek? Wij vertellen uw graag meer over de mogelijkheden van vrachtwagen leasen.

Vrachtwagen leasen

Een vrachtwagen leasen kan voor uw onderneming heel interessant zijn. Bijvoorbeeld als u niet in de financiële middel heeft om in één keer een grote investering te doen. Ook kan het interessant zijn als u simpelweg overzicht wilt in de kosten die u heeft aan uw voertuigen. Een vrachtwagen leasen maakt het mogelijk om te investeren binnen verschillende onderdelen van uw onderneming.

Bereken uw leasebedrag

Waarom uw vrachtwagen leasen bij LEASIT?

Bij LEASIT kiest u voor financial lease voor het financieren van uw vrachtwagen. Als u uw vrachtwagen bij ons leaset, kunt u op volgende zaken rekenen:

 • De geleasede vrachtwagen komt op uw balans
 • U bent direct economisch eigenaar van de geleasede vrachtwagen
 • U heeft mogelijk fiscaal voordeel (vraag uw accountant)
 • Optie tijdelijk meefinancieren btw
 • Na einde van de looptijd volledig eigenaar 

Vrachtwagen lease berekenen

Bent u benieuwd wat een vrachtwagen leasen u maandelijks gaat kosten? Bij LEASIT komt u zeker niet voor verrassingen te staan. Kies zelf eerst uw leverancier en gewenste vrachtwagen. Bereken vervolgens eenvoudig en snel uw leasebedrag met de leasecalculator van LEASIT. Nieuwsgierig?

Voordelen LEASIT

Een vast maandbedrag zonder extra kosten

Binnen 24 uur zekerheid over uw aanvraag

Geen afsluit- of administratiekosten

Andere transportmiddelen leasen?

Geen probleem. Bij LEASIT kunt u ook heel wat andere transportmiddelen financieren via financial lease:

Heeft u andere vragen over het leasen van een vrachtwagen of financial lease in het algemeen? Wilt u meer informatie over het berekenen van uw lease bedrag? Aarzel dan niet om contact op te nemen met LEASIT. Bereken daarnaast uw maandbedrag voor vrachtwagen lease eenvoudig met onze leasecalculator.

Maandbedrag vrachtwagen leasen