Vrachtwagen leasen

Eenvoudig, snel en transparant

Bereken uw maandbedrag

In het kort de leasevormen

Financial Lease

Als u uiteindelijk eigenaar wilt worden van een auto of bedrijfsmiddel kiest u voor Financial Lease. LEASIT betaalt de aankoopsom van de auto of het bedrijfsmiddel aan de dealer van uw keuze. Dit bedrag betaalt u inclusief rente aan ons terug in vaste maandelijkse termijnen.

  • Het bedrijfsmiddel komt op uw balans
  • U heeft mogelijk fiscaal voordeel
  • Na einde van de looptijd volledig eigenaar

Operational Lease

Wilt u een auto alleen huren, zodat u zelf geen investering hoeft te doen? Dan is Operational Lease een goede keuze. Bij deze leasevorm wordt u geen juridisch of economisch eigenaar van de auto. Zaken als verzekeringen, onderhoudsbeurten en reparaties regelt u zelf.

  • U huurt het bedrijfsmiddel van LEASIT
  • Verzekeringen en onderhoud regelt u zelf
  • Geen invloed op de balansratio’s

Vrachtwagen financieren

Een vrachtwagen is een grote investering. Daarom is het belangrijk dat u goed nadenkt over hoe u de vrachtwagen gaat financieren. Kiest u ervoor om uw vrachtwagen te leasen of te kopen? Wilt u bijvoorbeeld uw vrachtwagen financieren zonder beroep te doen op uw vermogen? Dan is een vrachtwagen leasen een goede oplossing voor uw onderneming. Wij vertellen u hier graag meer over.

Vrachtwagen leasen via LEASIT

Overweegt u een nieuwe vrachtwagen aan te schaffen voor uw onderneming? Met lease hoeft u niet in één keer het hele bedrag op tafel te leggen. Hierdoor houdt u nú de ruimte om te ondernemen. U kiest zelf de vrachtwagen bij een leverancier naar keuze en LEASIT regelt voor u de financiering. Vervolgens betaalt u maandelijks een vast bedrag terug aan LEASIT. Zowel rente als aflossing zijn inbegrepen. Ook een gebruikte vrachtwagen leasen is mogelijk. LEASIT maakt hierbij gebruik van financial lease. Hierdoor bent u economisch eigenaar van de vrachtwagen en profiteert u mogelijk van fiscale voordelen (vraag uw accountant om advies). Een vrachtwagen leasen bij LEASIT doet u snel en eenvoudig.

Voordelen van LEASIT

  • Binnen 1 dag zekerheid over uw aanvraag

  • Geen aansluit- of administratiekosten

  • Één vast maandbedrag zonder bijkomende kosten

Vrachtwagen lease berekenen

Bent u benieuwd naar het kostenplaatje wanneer u uw vrachtwagen zou leasen? Bij LEASIT komt u zeker niet voor verrassingen te staan. Kies eerst uw leverancier en gewenste vrachtwagen. Bereken vervolgens eenvoudig en snel uw leasebedrag met de leasecalculator van LEASIT. Nieuwsgierig?

Gebruik de leasecalculator

Voordelen LEASIT

Een vast maandbedrag zonder extra kosten

Binnen 24 uur zekerheid over uw aanvraag

Geen afsluit- of administratiekosten

Andere transportmiddelen leasen?

Geen probleem. Bij LEASIT kunt u ook heel wat andere transportmiddelen financieren via financial lease:

 

Heeft u andere vragen over het leasen van een vrachtwagen of financial lease in het algemeen? Wilt u meer informatie over het berekenen van uw lease bedrag? Aarzel dan niet om contact op te nemen met LEASIT.

Wij zijn bereikbaar op:
088 622 22 33 WhatsApp

Contact via WhatsApp

Klik hier om direct met LEASIT te whatsappen. Of voeg 06-84536632 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 17.30 uur.

Het team van LEASIT staat op werkdagen
van 9.00 tot 17.30 uur voor u klaar.