Verkoopwagen leasen

Op zoek naar een verkoopwagen? Heeft u al aan financial lease gedacht?

Bereken uw maandbedrag

Producten aanbieden vanuit een verkoopwagen?

Gaat u eten verkopen op een markt, een festival of andere locatie? Dan bent u zeker op zoek naar een geschikte verkoopwagen hiervoor. Voor verkoop vanuit een wagen is een bestelwagen vaak niet genoeg. Benieuwd naar wat LEASIT u te bieden heeft?

Verkoopwagen lease

U heeft besloten een verkoopwagen in te zetten voor uw bedrijf. Maar hoe gaat u dit financieren? Gaat u deze verkoopwagen kopen of zijn er nog andere opties. Via LEASIT leaset u eenvoudig een nieuwe verkoopwagen voor een vast bedrag per maand. Ook een tweedehands verkoopwagen leasen is een optie.

Hoe werkt verkoopwagen leasen nu precies?

Bij LEASIT kiest u automatisch voor financial lease. Dat betekent dat u gedurende de looptijd van de lease economisch eigenaar bent van de verkoopwagen. Aan het einde van de looptijd verdwijnt de rol van de leasemaatschappij en bent u volledig eigenaar. Met onze leasecalculator berekent u meteen het bedrag dat u maandelijks moet vrijhouden. Past het binnen uw budget? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Gebruik de leasecalculator

Voordelen van LEASIT

  • Binnen 1 dag zekerheid over uw aanvraag

  • Geen aansluit- of administratiekosten

  • Één vast maandbedrag zonder bijkomende kosten

Voordelen LEASIT

Een vast maandbedrag zonder extra kosten

Binnen 24 uur zekerheid over uw aanvraag

Geen afsluit- of administratiekosten

Toch geen verkoopwagen leasen?

Een verkoopwagen leasen is niet meteen wat u zoekt? Uiteraard kunt u bij LEASIT ook voor heel wat andere nieuwe of tweedehands transportmiddelen terecht. Bekijk gerust onze andere mogelijkheden:

Wil u toch graag nog iets anders leasen of direct een berekening doen? Gebruik dan onze leasecalculator.

Leasecalculator