Truck leasen

Kies zelf uw truck en leverancier. LEASIT regelt de financiering.

Maandbedrag berekenen

Investeren dankzij truck lease

Dit klinkt vast herkenbaar. U bent constant bezig met het laten groeien van uw onderneming. Vaak zijn uw ideeën heel ambitieus, maar lijkt de financiële stap een grote hindernis om ze uit te voeren. Investeren in een truck neemt dan vaak ook een grote hap uit uw budget. Toch hoeft dit niet altijd het geval te zijn. U heeft de keuze uit heel wat verschillende opties. U kunt bijvoorbeeld de truck kopen. In dit geval wordt u meteen volledig eigenaar van de truck maar houdt u minder liquide middelen over voor uw overige bedrijfsactiviteiten. Een andere optie is een truck leasen. U betaalt dan één vast bedrag per maand en bent in het bezit van de truck vanaf dag 1. Bij LEASIT kunt u zowel een nieuwe als een gebruikte truck leasen.

Truck leasen bij LEASIT

Wilt u specifiek een gebruikte truck leasen en wilt u profiteren van truck lease zonder aanbetaling? Ook dan bent u bij LEASIT aan het juiste adres. Wanneer u ervoor kiest om uw truck te financieren via LEASIT weet u precies hoeveel uw investering maandelijks gaat kosten. LEASIT gaat als volgt te werk. U kiest eerst en vooral zelf welke type truck u wilt leasen en dat bij een leverancier naar keuze. LEASIT neemt daarna de volledige financiering op zich. U betaalt maandelijks een vast bedrag aan LEASIT zodat u de investering spreidt over een langere termijn.

Bereken uw maandbedrag

Stappenplan LEASIT

  • Wij checken uw gegevens

  • U ontvangt een vrijblijvende offerte

  • Wij stellen een overeenkomst op

  • Uw bedrijfsmiddel wordt geleverd

Voordelen LEASIT

Een vast maandbedrag zonder extra kosten

Binnen 24 uur zekerheid over uw aanvraag

Geen afsluit- of administratiekosten

Andere transportmiddelen leasen

Bent u nieuwsgierig wat u nog meer leaset via LEASIT? Bekijk dan de andere opties van LEASIT voor financial lease van transportmiddelen.

Is er iets nog niet helemaal duidelijk? Zit u met een specifieke vraag over truck lease? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Contact LEASIT