Touringcar leasen

Een touringcar financieren? LEASIT helpt u verder

Bereken uw maandbedrag

Op zoek naar een touringcar? Heeft u al aan leasen gedacht?

Met uw organisatie rijdt u mensen rond met een touringcar zodat zij kunnen genieten van een leuke vakantie? Maar waar haalt u uw touringcar vandaan? Een touringcar kopen, neemt een grote hap uit uw budget. Voor sommigen betekent dit zelfs dat de plannen niet haalbaar zijn op korte termijn. LEASIT maakt het mogelijk om op korte termijn een touringscar aan te schaffen zonder in één keer een grote investering te hoeven doen. U betaalt een vast bedrag per maand en weet zo precies waar u aan toe bent.

Bereken uw maandbedrag

Uw touringcar leasen? Kies voor financial lease

Bij LEASIT werken wij met financial lease voor het leasen van een touringcar. Dit betekent dat u bij de start van de lease economisch eigenaar bent van de touringcar. De bus staat bij u op de balans met de eventuele fiscale voordelen erbij. Aan het einde van het leasecontract bent u volledig eigenaar over de touringcar. Het grote voordeel haalt u uit het feit dat u meteen een nieuwe touringcar ter beschikking heeft maar deze investering wel spreidt over een langere termijn. Zo houdt u uw financiële middelen vrij voor de momenten die u zelf belangrijk vindt.

Voordelen van leasen

 • Mogelijk fiscaal voordeel

 • Niet in één keer een grote investering

 • Eigen keuze in leverancier

 • Vooraf weten waar u aan toe bent

Een touringcar leasen? Veelgestelde vragen

Uw touringcar leasen? Uiteraard komen er ook heel wat vragen in u op wanneer u deze optie overweegt. De eerste vraag die vaak naar boven komt: “Hoe weet ik of ik in aanmerking kom voor de lease van een touringcar?” Ook andere vragen over het minimale leasebedrag, de minimale/maximale looptijd en de mogelijkheid om een gebruikte touringcar te leasen komen vaak terug. Via onze veelgestelde vragen pagina geven wij u antwoord op al deze vragen.

Bereken uw leasebedrag

Voordelen LEASIT

Een vast maandbedrag zonder extra kosten

Binnen 24 uur zekerheid over uw aanvraag

Geen afsluit- of administratiekosten

Andere bedrijfsmiddelen naast uw touringcar leasen?

Dan bent u bij LEASIT aan het juiste adres. Bij LEASIT leaset u snel en gemakkelijk allerlei soorten bedrijfsmiddelen. Bekijk hier een overzicht van de categorieën bedrijfsmiddelen die u leaset via LEASIT en bereken direct uw maandbedrag.

 1. Grondverzetmachines
 2. Werktuigen
 3. Kranen
 4. Landbouwmachines
 5. Audio- en video apparatuur
 6. Hardware
 7. Tandartsapparatuur
 8. Voedingsmiddelen verwerking
 9. Gereedschap
 10. Heftrucks
 11. Textiel
 12. Schoonmaak
 13. Garage en werkplaats
 14. Transportmiddelen
Bereken uw leasebedrag