Oplegger leasen

Oplegger financieren? Regel het eenvoudig en snel via LEASIT

Bereken uw maandbedrag

Uw oplegger leasen

U weet welke oplegger u wilt en bij welke leverancier u deze wilt aanschaffen? Dan bent u al een heel eind op weg. Vervolgens moet u een andere belangrijke keuze maken. Wilt u uw oplegger leasen of kopen? Beide financieringsvormen hebben hun voor- en nadelen. Wilt u niet in één keer een grote investering doen? Dan kan het leasen van uw oplegger interessant zijn.

Waarom uw oplegger leasen?

Lease biedt u heel wat voordelen. Om te beginnen haalt u heel wat winst uit het feit dat u bij LEASIT kiest voor financial lease. Wat houdt dit nu precies in? Eenvoudig uitgelegd wil dit zeggen dat u van in het begin economisch eigenaar wordt van de oplegger. Het grote verschil met kopen is dat u niet gelijk het hele bedrag moet voorleggen. U betaalt een vast maandbedrag en dat gedurende de looptijd van het leasecontract. Zo spreidt u de investering over een langere termijn en spaart u uw liquide middelen voor de momenten dat u ze écht nodig heeft.

Vragen bij het leasen van een oplegger

Wanneer u een oplegger gaat leasen, zijn er een aantal vragen die naar boven komen. Bijvoorbeeld wat is het minimale leasebedrag, is er een minimale/maximale looptijd en mag ik ook een gebruikte oplegger leasen? Via onze veelgestelde vragen pagina geven wij u antwoord op al deze vragen.

Leasen als startend ondernemer

Wilt u als startend ondernemer uw oplegger leasen? Dan zitten hier een aantal voorwaarden aan vast. U moet bijvoorbeeld minimaal twaalf maanden zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Is dit het geval? Dan kunt u gaan kijken naar oplegger lease. Wilt u een gebruikte oplegger leasen? Ook dat is mogelijk. Het leasen van een gebruikte oplegger is vaak goedkoper dan een nieuwe.

Gebruik onze leasecalculator

Stappenplan LEASIT

 • Wij checken uw gegevens

 • U ontvangt een vrijblijvende offerte

 • Wij stellen een overeenkomst op

 • Uw bedrijfsmiddel wordt geleverd

Voordelen LEASIT

Een vast maandbedrag zonder extra kosten

Binnen 24 uur zekerheid over uw aanvraag

Geen afsluit- of administratiekosten

Wat leaset u nog meer bij LEASIT?

Bij LEASIT leaset u buiten opleggers ook andere bedrijfsmiddelen. Bent u geïnteresseerd in wat LEASIT biedt? Bekijk dan ook onderstaande pagina's:

 1. Grondverzetmachines
 2. Werktuigen
 3. Kranen
 4. Landbouwmachines
 5. Audio- en video apparatuur
 6. Hardware
 7. Tandartsapparatuur
 8. Voedingsmiddelen verwerking
 9. Gereedschap
 10. Heftrucks
 11. Textiel
 12. Schoonmaak
 13. Garage en werkplaats
 14. Transportmiddelen

Zou u graag weten wat uw bedrijfsmiddel u maandelijks gaat kosten? Bereken uw leasebedrag met de leasecalculator.

Bereken uw leasebedrag