Bus leasen zakelijk

Niet in één keer een grote investering

Bereken uw maandbedrag

Een nieuwe bus voor uw bedrijf?

Bent u gespecialiseerd in het aanbieden van busreizen in het binnen-of buitenland? Dan zoekt u waarschijnlijk een bus die voldoet aan de eisen van de reizigers, maar ook aan die van de chauffeur. Heeft u een ideaal model gevonden? Dan vraagt u zich waarschijnlijk af hoe u deze grote investering gaat bekostigen. Er bestaan vandaag de dag dan ook heel wat verschillende mogelijkheden. Hierin is het vooral belangrijk om uit te zoeken welke financieringsvorm binnen de plannen van uw bedrijf past.

Bus leasen zakelijk

Denkt u eraan uw bus te leasen? Dit kan ook een zeer goede oplossing zijn voor uw bedrijf. Met bus lease is het namelijk zo dat u kiest voor een regeling waarbij u de investering spreidt over een langere termijn. Een bus leasen als startende ondernemer kan dan ook de ideale oplossing zijn. Zeker wanneer u al heel wat kosten heeft moeten verwerken, geeft uw bus leasen u de mogelijkheid om gewoon met uw bedrijfsactiviteiten te starten zonder u zorgen te hoeven maken over grote investeringen. Ook uw bus leasen als zzp’er heeft zo zijn voordelen.

Hoe gaat lease bij LEASIT nu in zijn werk?

Bij LEASIT kiest u voor financial lease van uw bus. Wat betekent dit concreet voor uw investering? Wanneer u de bus leaset als starter of als ervaren bedrijf, dan betekent dit bij LEASIT dat u meteen economisch eigenaar wordt van de bus. De bus komt dus ook meteen op uw eigen balans terecht. Wanneer u gedurende de gehele contractperiode aan deze maandelijkse betalingen voldoet, wordt u aan het einde van het contract ook juridisch eigenaar van de geleasede bus.

Een gebruikte bus leasen

Ook een tweedehands bus leasen behoort tot de mogelijkheden wanneer u kiest voor LEASIT. U doorloopt hierbij hetzelfde proces dan wanneer u kiest voor een nieuwe bus. U zoekt zelf een merk en leverancier, LEASIT regelt de financiering. Wilt u graag van tevoren weten wat de bus u maandelijks gaat kosten? Bereken snel en eenvoudig uw mandbedrag voor bus leasing.

Bereken uw bus lease

Voordelen financial lease

  • Het bedrijfsmiddel komt op uw balans

  • Na het einde van de looptijd bent u volledig eigenaar

  • U heeft mogelijk fiscaal voordeel (vraag uw accountant)

  • Optie tijdelijk meefinancieren btw

Voordelen LEASIT

Een vast maandbedrag zonder extra kosten

Binnen 24 uur zekerheid over uw aanvraag

Geen afsluit- of administratiekosten

Een bus leasen is niet meteen wat u zoekt?

Bij LEASIT kunt u ook voor heel wat andere transportmiddelen terecht. Wilt u graag een auto, bakwagen, bestelbus of iets helemaal anders leasen? Bekijk dan welke opties wij verder nog aanbieden:

Geïnteresseerd in bus lease of één van deze transportmiddelen? Bereken zelf uw maandbedrag met onze leasecalculator.

Bereken uw leasebedrag