Bestelbus leasen

Spreidt uw investering over een langere termijn.

Bereken uw maandbedrag

Zakelijk leasen van uw bestelbus

Een nieuwe bestelbus nodig om uw bedrijfsactiviteiten snel uit te voeren? Als u snel een nieuwe (of tweedehandse) bestelbus zoekt, is leasen een ideale oplossing. Zelfs een elektrische bestelbus leasen past binnen de mogelijkheden. U rijdt zo weg in uw bestelbus, zonder dat u meteen een groot bedrag opzij hoeft te zetten voor deze investering.

Bestelbus leasen zzp

Als zzp’er kunt u ook een bestelbus leasen via LEASIT. De voorwaarde is wel dat u minimaal één jaar ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel. Vervolgens heeft u de vrijheid om zelf een leverancier te kiezen voor uw bestelbus. LEASIT betaalt de volledige aankoopsom en in ruil hiervoor betaalt u een vast maandbedrag aan LEASIT. Zo eenvoudig kan het zijn!

Waarom uw bestelbus leasen via LEASIT?

Wanneer u geïnteresseerd bent in LEASIT krijgt u bij ons de mogelijkheid om zelf een beeld te krijgen van uw maandelijks leasebedrag. Maak gebruik van onze leasecalculator en bekijk zelf of het maandbedrag voor bestelbus lease binnen uw budget past. Wanneer u ook aan de andere voorwaarden voldoet, dan ontvangt u een vrijblijvende offerte binnen één werkdag. Uw bestelbus leasen bij LEASIT gebeurt zo efficiënt mogelijk zodat u snel en zonder zorgen verder onderneemt.

Bereken lease voor uw bestelbus

Voordelen financial lease

  • Het bedrijfsmiddel komt op uw balans

  • Na het einde van de looptijd bent u volledig eigenaar

  • U heeft mogelijk fiscaal voordeel (vraag uw accountant)

  • Optie tijdelijk meefinancieren btw

Tweedehands bestelbus leasen

Heeft u een interessante tweedehands bestelbus op het oog? Ook voor de financiering van deze bestelbus bent u bij LEASIT aan het juiste adres. Wanneer u uw bestelbus tweedehands wilt leasen, worden er geen extra kosten in rekening gebracht. U betaalt maandelijks zelfs minder aangezien de aankoop van een tweedehands bestelbus ook vaak lager ligt. Alleen houdt u er best rekening mee dat u de lease van uw bestelbus meteen bij aankoop regelt alvorens u dit transportmiddel ook echt gaat gebruiken voor uw bedrijfsactiviteiten. Bij LEASIT kiest u automatisch voor financial lease voor uw bestelbus. U bent hierdoor aan het einde van de looptijd eigenaar van de bestelbus.

Voordelen LEASIT

Een vast maandbedrag zonder extra kosten

Binnen 24 uur zekerheid over uw aanvraag

Geen afsluit- of administratiekosten

Iets anders in gedachten? Bekijk welke bedrijfsmiddelen u kunt leasen

Bent u op zoek naar andere bedrijfsmiddelen? Aarzel dan niet om een kijkje te nemen naar de volgende transportmiddelen:

Zou u graag weten wat uw bedrijfsmiddel u maandelijks gaat kosten? Bereken uw leasebedrag met de leasecalculator.

Leasecalculator