Bestelbus leasen

Spreidt uw investering over een langere termijn.

Bereken uw maandbedrag

In het kort de leasevormen

Financial Lease

Als u uiteindelijk eigenaar wilt worden van een auto of bedrijfsmiddel kiest u voor Financial Lease. LEASIT betaalt de aankoopsom van de auto of het bedrijfsmiddel aan de dealer van uw keuze. Dit bedrag betaalt u inclusief rente aan ons terug in vaste maandelijkse termijnen.

 • Het bedrijfsmiddel komt op uw balans
 • U heeft mogelijk fiscaal voordeel
 • Na einde van de looptijd volledig eigenaar

Operational Lease

Wilt u een auto alleen huren, zodat u zelf geen investering hoeft te doen? Dan is Operational Lease een goede keuze. Bij deze leasevorm wordt u geen juridisch of economisch eigenaar van de auto. Zaken als verzekeringen, onderhoudsbeurten en reparaties regelt u zelf.

 • U huurt het bedrijfsmiddel van LEASIT
 • Verzekeringen en onderhoud regelt u zelf
 • Geen invloed op de balansratio’s

Zakelijk leasen van uw bestelbus

Een nieuwe bestelbus nodig voor uw bedrijf? Als u snel een nieuwe (of tweedehandse) bestelbus zoekt, is lease een ideale oplossing. Zelfs een elektrische bestelbus leasen past binnen de mogelijkheden. U rijdt zo weg in uw bestelbus, zonder dat u in één keer een groot bedrag hoeft te betalen. Als zzp’er kunt u ook een bestelbus leasen via LEASIT. De voorwaarde is wel dat u minimaal 1 jaar ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel. Vervolgens heeft u de vrijheid om zelf een leverancier te kiezen voor uw bestelbus. LEASIT betaalt de volledige aankoopsom en in ruil hiervoor betaalt u een vast maandbedrag aan LEASIT. Zo eenvoudig kan het zijn!

Bestelbus leasen zzp

Als zzp’er kunt u ook een bestelbus leasen via LEASIT. De voorwaarde is wel dat u minimaal 1 jaar ingeschreven staat bij de kamer van koophandel. Vervolgens heeft u de vrijheid om zelf een leverancier te kiezen voor uw bestelbus. LEASIT betaalt de volledige aankoopsom en in ruil hiervoor betaalt u een vast maandbedrag aan LEASIT.. Zo eenvoudig kan het zijn!

Waarom uw bestelbus leasen bij LEASIT?

Bij LEASIT berekent u eenvoudig en snel uw maandbedrag voor uw zakelijke lease van een bestelbus. Past de lease binnen uw budget? En voldoet u aan alle overige voorwaarden? Dan krijgt u binnen één werkdag uw vrijblijvende offerte. Deze is altijd gegarandeerd voor de gekozen aanschafwaarde. Een bestelbus leasen bij LEASIT is met andere woorden eenvoudig, snel en transparant.

Bereken lease voor uw bestelbus

Voordelen financial lease

 • Het bedrijfsmiddel komt op uw balans

 • Na het einde van de looptijd bent u volledig eigenaar

 • U heeft mogelijk fiscaal voordeel (vraag uw accountant)

 • Optie tijdelijk meefinancieren btw

Tweedehands bestelbus leasen

Heeft u een interessante tweedehands bestelbus op het oog? Ook voor de financiering van deze bestelbus kunt u bij LEASIT terecht. Zo blijft ook in dit geval de financial lease van uw bestelbus erg interessant. Wij brengen hiervoor geen extra kosten in rekening. Sterker nog: u betaalt waarschijnlijk minder omdat de aanschafwaarde van een tweedehands bestelbus lager ligt. Wel is het belangrijk dat u de lease van uw bestelbus meteen bij aanschaf regelt. Een bestelbus dat u al een tijdje in gebruik heeft, is later niet alsnog onder te brengen bij LEASIT.

Voordelen LEASIT

Een vast maandbedrag zonder extra kosten

Binnen 24 uur zekerheid over uw aanvraag

Geen afsluit- of administratiekosten

Iets anders in gedachten? Bekijk welke bedrijfsmiddelen u kunt leasen

Bent u op zoek naar andere bedrijfsmiddelen? Aarzel dan niet om een kijkje te nemen naar de volgende productcategorieën:

 1. Grondverzetmachines
 2. Werktuigen
 3. Kranen
 4. Landbouwmachines
 5. Audio- en video apparatuur
 6. Hardware
 7. Tandartsapparatuur
 8. Voedingsmiddelen verwerking
 9. Gereedschap
 10. Heftrucks
 11. Textiel
 12. Schoonmaak
 13. Garage en werkplaats
 14. Transportmiddelen
 

Zou u graag weten wat uw bedrijfsmiddel u maandelijks gaat kosten? Bereken uw leasebedrag met de leasecalculator.

Leasecalculator