Bakwagen leasen

Kies uw leverancier, LEASIT regelt de financiële kant van het verhaal.

Maandbedrag berekenen

Denkt u eraan een bakwagen te leasen?

U bent op zoek naar een vrachtwagen maar liefst niet te groot? En is een bestelwagen te klein? Dan kan een bakwagen de gulden middenweg vormen. Als zelfstandige bent u namelijk niet altijd op zoek naar zo’n groot transportmiddel. Dit levert dan vaak ook niet voldoende rendement op voor uw onderneming. Een ander groot voordeel aan bakwagen lease? U heeft geen speciaal rijbewijs nodig. Met een B rijbewijs mag u een bakwagen al besturen. Bent u toch wel nieuwsgierig geworden na het lezen van deze voordelen? Bekijk dan welke mogelijkheden u heeft voor bakwagen lease.

Waaruit haalt u voordeel bij bakwagen lease?

Wanneer u besloten heeft om een bakwagen aan te schaffen, komt er een andere belangrijke vraag naar boven. Gaat u uw bakwagen leasen of kopen? Beide opties hebben zo hun voor-en nadelen. U bepaalt zelf hoe u het voertuig financiert. Kiest u voor bakwagen kopen? Dan bent u meteen volledig eigenaar van de bakwagen. Het grote nadeel hiervan? U houdt zo minder liquide middelen over voor de uitvoering van uw overige bedrijfsactiviteiten. Een andere optie is de bakwagen leasen. U betaalt dan één vast bedrag per maand en bent van bij het begin van het leasecontract in het bezit van de bakwagen. Een bakwagen leasen als zzp’er kan dan ook interessant zijn wanneer u niet meteen over voldoende liquide middelen beschikt.

Bereken uw maandbedrag

Voordelen van LEASIT

  • Binnen 1 dag zekerheid over uw aanvraag

  • Geen aansluit- of administratiekosten

  • Één vast maandbedrag zonder bijkomende kosten

Gebruikte bakwagen leasen

Denkt u eraan om een tweedehands bakwagen aan te schaffen? Wilt u deze bakwagen leasen? Ook dat kan bij LEASIT. Hetzelfde principe is ook hier van toepassing. U kiest de leverancier en de gebruikte bakwagen. Alle financiële zaken neemt LEASIT voor haar rekening. Wel zitten er een paar extra voorwaarden vast aan tweedehands leasen: 1) Er kan een maximale leeftijd en/of looptijd aan het bedrijfsmiddel verbonden zijn. 2) Belangrijk bij bakwagen lease: U regelt de lease direct bij aankoop Het leasen van een gebruikte bakwagen biedt ook veel voordelen. Zo koopt u een tweedehands voertuig meestal voordeliger dan een nieuw exemplaar. Hierdoor wordt vervolgens uw maandbedrag ook weer lager.

Voordelen LEASIT

Een vast maandbedrag zonder extra kosten

Binnen 24 uur zekerheid over uw aanvraag

Geen afsluit- of administratiekosten

Bent u toch op zoek naar een ander transportmiddel?

Wilt u niet meteen een bakwagen leasen? Bekijk dan zeker welke transportmiddelen u verder nog kunt leasen.

Bent u verder nog benieuwd naar wat lease u maandelijks kost? Bereken de maandelijkse kosten van uw investeringen via onze online leasecalculator en bekijk binnen enkele minuten wat mogelijk is voor uw bedrijf.

Bereken uw investering