Volvo lease zakelijk

Veilig van A naar B

Bereken uw maandbedrag

Volvo leasen

Volvo staat bekent als hét veiligste auto merk. Zeker als ondernemer is dat iets wat u ook uit wilt stralen. Een Volvo is betrouwbaar, representatief en heeft meer ruimte dan u op het eerste oog zou verwachten. Wilt u een Volvo zakelijk leasen? LEASIT helpt u met de financiering.

Lease uw Volvo hier

Met het leasen van uw Volvo via LEASIT rijdt u snel weg in uw nieuwe auto. U kiest een leverancier naar keuze en wij regelen de financiering. Een offerte ontvangt u binnen 24 uur en er zijn geen verrassende extra kosten. Het bedrag op de offerte is het uiteindelijke bedrag wat u gaat betalen op basis van de opgegeven aanschafprijs. Een vast bedrag per maand zonder in één keer een grote investering te hoeven doen.

Bereken uw leasebedrag

Voordelen Financial Lease

  • Het bedrijfsmiddel komt op uw balans
  • U bent direct economisch eigenaar
  • U heeft mogelijk fiscaal voordeel (vraag uw accountant)
  • Optie tijdelijk meefinancieren btw
  • Na einde van de looptijd volledig eigenaar

Volvo occasion leasen

Ook het leasen van een occasion is mogelijk. Bij het kopen van een auto is dit heel normaal, maar bij leasen komt dit steeds vaker voor. Omdat de aanschafprijs van uw tweedehands Volvo lager ligt, wordt uw maandbedrag automatisch ook lager. Zo kunt u voordeling de Volvo van uw keuze leasen.

 

Voordelen LEASIT

Een vast maandbedrag zonder extra kosten

Binnen 24 uur zekerheid over uw aanvraag

Geen afsluit- of administratiekosten

Nog niet uit welk merk auto u wilt leasen?

Dat is geen probleem. Bij LEASIT leaset u allerlei soorten en vormen auto’s. Bijvoorbeeld:

Heeft u een auto gevonden bij een dealer naar keuze? Vul dan de leasecalculator van LEASIT in en bereken wat u per maand kwijt bent aan rente en aflossing. Past het binnen uw budget? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasecalculator