Volkswagen leasen

Betrouwbaarheid en ervaring

Bereken uw maandbedrag

Volkswagen leasen

Volkswagen is misschien wel een van de meest bekende automerken. Intussen is het zelfs een overkoepelend merk van andere auto merken als Skoda en SEAT. Volkswagen auto’s zijn betrouwbaar en gebouwd door mensen met ervaring. Wilt u een Volkswagen leasen voor uw onderneming? Bekijk dan de mogelijkheden van zakelijk leasen via LEASIT.

Zakelijk leasen via LEASIT

Wilt u een Volkswagen leasen via LEASIT? Dan kiest u zelf de leverancier voor uw auto. Wij regelen dan vervolgens voor u de financiering. U betaalt altijd een vast bedrag per maand zonder extra kosten. Dit maakt het leasen bij LEASIT altijd overzichtelijk en transparant. Nieuwsgierig wat het maandbedrag is wat past bij de Volkswagen die u wilt leasen?

Bereken uw maandbedrag

Voordelen Financial Lease

  • Het bedrijfsmiddel komt op uw balans
  • U bent direct economisch eigenaar
  • U heeft mogelijk fiscaal voordeel (vraag uw accountant)
  • Optie tijdelijk meefinancieren btw
  • Na einde van de looptijd volledig eigenaar

Ook tweedehands leasen mogelijk

Bij LEASIT leaset u zowel een nieuwe als een tweedehands Volkswagen. Wij rekenen geen extra kosten voor het leasen van een tweedehands auto. Tweedehands leasen geeft een auto een tweede leven wat bijdraagt aan een stukje duurzaam ondernemen. Ook is tweedehands leasen vaak goedkoper dan het leasen van een nieuwe auto. Dit komt doordat de prijs van een tweedehands leasewagen vaak lager ligt.

 

Voordelen LEASIT

Een vast maandbedrag zonder extra kosten

Binnen 24 uur zekerheid over uw aanvraag

Geen afsluit- of administratiekosten

Wat voor auto’s zijn er te leasen

Bij LEASIT leaset u allerlei soorten auto’s. Van Volkswagen tot Renault en van nieuw tot tweedehands. U kiest zelf de leverancier van uw auto en dat geeft u alle vrijheid om de auto uit te zoeken die past bij u en uw organisatie. Dit zijn merken die vaak geleaset worden via LEASIT:

Gaat u een nieuwe auto of occasion leasen? Dan bent u bij LEASIT aan het juiste adres. Wij werken eenvoudig, snel en transparant zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Leasebedrag berekenen