Toyota lease zakelijk

Een Toyota voor uw bedrijf leasen?

Bereken uw maandbedrag

In het kort de leasevormen

Financial Lease

Als u uiteindelijk eigenaar wilt worden van een auto of bedrijfsmiddel kiest u voor Financial Lease. LEASIT betaalt de aankoopsom van de auto of het bedrijfsmiddel aan de dealer van uw keuze. Dit bedrag betaalt u inclusief rente aan ons terug in vaste maandelijkse termijnen.

 • Het bedrijfsmiddel komt op uw balans
 • U heeft mogelijk fiscaal voordeel
 • Na einde van de looptijd volledig eigenaar

Operational Lease

Wilt u een auto alleen huren, zodat u zelf geen investering hoeft te doen? Dan is Operational Lease een goede keuze. Bij deze leasevorm wordt u geen juridisch of economisch eigenaar van de auto. Zaken als verzekeringen, onderhoudsbeurten en reparaties regelt u zelf.

 • U huurt het bedrijfsmiddel van LEASIT
 • Verzekeringen en onderhoud regelt u zelf
 • Geen invloed op de balansratio’s

Toyota leasen

Toyota modellen zijn erg gewilde auto’s op dit moment. Het zijn perfecte auto’s voor zakelijk gebruik Toyota’s zijn betrouwbaar, makkelijk en duurzaam. Wilt u een Toyota zakelijk leasen? Regel uw lease dan eenvoudig via LEASIT. Voor Toyota modellen bieden wij u een financial lease vanaf 24 maanden. De auto komt in dit geval direct op uw balans te staan. Voor mogelijke fiscale voordelen raden we u aan contact op te nemen met uw accountant.

Lease uw Toyota hier

Met lease heeft u de Toyota snel tot uw beschikking, zonder in één keer een grote investering te hoeven doen. U houdt dus geld over om te ondernemen. Én u weet van tevoren precies wat u maandelijks betaalt voor uw Toyota lease: één vast bedrag, zonder bijkomende kosten.

Maandbedrag berekenen

Voordelen Financial Lease

 • Het bedrijfsmiddel komt op uw balans
 • U bent direct economisch eigenaar
 • U heeft mogelijk fiscaal voordeel (vraag uw accountant)
 • Optie tijdelijk meefinancieren btw
 • Na einde van de looptijd volledig eigenaar

Lease van gebruikte of tweedehands modellen

Ook gebruikte of tweedehands modellen zijn leasebaar bij LEASIT. Wij brengen hiervoor geen extra kosten in rekening. Sterker nog: u betaalt waarschijnlijk minder omdat de aanschafwaarde van een tweedehands auto lager ligt. Wel is het belangrijk dat u de lease regelt bij het moment van aanschaf. Een auto die u al een tijdje in gebruik heeft, is later niet alsnog onder te brengen bij LEASIT.

 

Voordelen LEASIT

Een vast maandbedrag zonder extra kosten

Binnen 24 uur zekerheid over uw aanvraag

Geen afsluit- of administratiekosten

Leasen bij LEASIT

Bij LEASIT berekent u makkelijk en snel uw maandbedrag voor uw lease. U bepaalt zelf wie de leverancier is en welk merk en model auto u zakelijk wilt leasen. De volgende auto’s kunt u leasen via LEASIT:

Heeft u de beslissing genomen en gaat u een Toyota zakelijk leasen? Dan kunt u direct uw maandbedrag berekenen en vrijblijvend een offerte aanvragen bij LEASIT.

Maandbedrag berekenen