Skoda lease zakelijk

Veilig rijden dag in dag uit

Bereken uw maandbedrag

Skoda leasen

Skoda is koploper op het gebied van zuinige en milieu vriendelijke auto’s. Het is niet voor niets dat steeds meer ondernemers hiervoor kiezen. Het draagt namelijk weer bij aan een stukje duurzaam ondernemen. Skoda is ook een goed merk om uw zakelijke en privé activiteiten mee te ondernemen. Wilt u een Skoda zakelijk leasen? LEASIT vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Leasen bij LEASIT

LEASIT is al jaren ervaren in het organiseren van lease voor MKB en ZZP. Daarom rekenen wij geen extra kosten naast het maandbedrag. U betaalt één bedrag per maand en dat is het. U beschikt direct over uw nieuwe Skoda en weet altijd waar u aan toe bent. Past leasen via LEASIT bij uw organisatie?

Bereken uw leasebedrag

Voordelen Financial Lease

  • Het bedrijfsmiddel komt op uw balans
  • U bent direct economisch eigenaar
  • U heeft mogelijk fiscaal voordeel (vraag uw accountant)
  • Optie tijdelijk meefinancieren btw
  • Na einde van de looptijd volledig eigenaar

Tweedehands Skoda zakelijk leasen

Niet alleen nieuwe auto’s kunt u leasen bij LEASIT, maar ook tweedehands leasen is mogelijk. Het leasen van Skoda occasions wordt steeds populairder, omdat de technologieën allemaal steeds langer mee gaan. Doordat de aanschafprijs van een tweedehands auto lager ligt, heeft u ook nog eens een lager maandbedrag. Daarnaast draagt u bij aan duurzaam ondernemen door een auto een tweede kans te geven.

 

Voordelen LEASIT

Een vast maandbedrag zonder extra kosten

Binnen 24 uur zekerheid over uw aanvraag

Geen afsluit- of administratiekosten

Auto zakelijk leasen

Een auto zakelijk leasen is een belangrijke beslissing. U wisselt niet zomaar meer van auto. Zorg daarom dat u achter het merk en model van de auto staat die u gaat leasen. Nieuwsgierig wat voor auto’s u nog meer leaset via LEASIT? We zetten een aantal merken voor u op een rijtje:

Wanneer u de beslissing heeft gemaakt om een auto te gaan leasen, is het tijd om een leaseberekening te doen voor de gekozen auto. Zo krijgt u een overzicht van de kosten die u maandelijks heeft voor de komende jaren.

Leaseberekening maken