SEAT lease zakelijk

Altijd zeker van een heerlijke rit

Bereken uw maandbedrag

SEAT leasen

Een SEAT is met zijn scherpe design en technische innovaties een van de meest uitgebreide auto's in zijn klasse. Of je nou spontaan in de auto stapt of veel kilometers aflegt voor je werk. Met SEAT is elke rit een unieke beleving. Bent u ondernemer en overweegt u een SEAT te leasen? U regelt u lease simpel en snel LEASIT.

SEAT leasen bij LEASIT

Een SEAT zakelijk leasen kan simpel en snel via LEASIT. U vraagt bij ons vrijblijvend een offerte aan en wij nemen binnen 24 uur persoonlijk contact met u op. Heeft u vragen over uw leaseaanvraag? Dan kunt u deze altijd stellen. Bij akkoord op de offerte regelen wij zo snel mogelijk de financiering samen met de leverancier van uw keuze. Wanneer de lease start rijdt u weg in uw nieuwe Skoda.

Bereken uw maandbedrag

Voordelen Financial Lease

  • Het bedrijfsmiddel komt op uw balans
  • U bent direct economisch eigenaar
  • U heeft mogelijk fiscaal voordeel (vraag uw accountant)
  • Optie tijdelijk meefinancieren btw
  • Na einde van de looptijd volledig eigenaar

SEAT occasion leasen

Occasions leasen zien we steeds vaker gebeuren. Niet alleen privé maar ook zakelijk. LEASIT is daarom ook flexibel in het aanbieden van tweedehands lease voor een auto. We rekenen hier geen extra kosten voor. Over het algemeen is zelfs het maandbedrag bij een tweedehands lease lager, omdat de aanschafwaarde minder is. Heeft u het al overwogen voor uw Skoda lease?

 

Voordelen LEASIT

Een vast maandbedrag zonder extra kosten

Binnen 24 uur zekerheid over uw aanvraag

Geen afsluit- of administratiekosten

Welke auto’s kunt u onder andere leasen?

De auto’s die u kunt leasen zijn erg afhankelijk van uw budget en persoonlijke wensen. Gaat u voor een strak design of voor veel laadruimte en rijdt u het liefst in een diesel of een benzine auto? Allerlei opties zijn mogelijk bij LEASIT. U bepaalt zelf de dealer. Een aantal merken die we bij LEASIT veel leasen zijn:

Bent u overtuigd en gaat u voor het zakelijk leasen van uw auto? LEASIT helpt u hier graag bij. Bereken uw leasebedrag met onze leasecalculator en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij reageren binnen 24 uur.

Leasecalculator