Renault lease zakelijk

Renault de ideale leaseauto voor u?

Bereken uw maandbedrag

Renault leasen

Voor veel ondernemers is Renault de ideale auto. Een praktische en comfortabele wagen die u niet snel in de steek laat. Renault is comfortabel en betrouwbaar. Wilt u de auto daarnaast ook als gezinsauto gebruiken? Ook daarvoor is de Renault met een zee aan ruimte heel geschikt. Denkt u eraan een Renault te leasen? Regel het eenvoudig via LEASIT.

Auto leasen via LEASIT

Een Renault leasen via LEASIT gaat snel en is eenvoudig. U berekent u maandbedrag met de leasecalculator en bepaalt hierin zelf de looptijd, aanbetaling en slottermijn. In veel gevallen financieren wij tot 100% van de aanschafwaarde van de Renault. Is de leaseberekening naar wens? Dan vraagt u gemakkelijk een offerte aan. Binnen 24 uur komen wij hierop terug. Besluit u de Renault lease af te sluiten via LEASIT? Dan rijdt u meteen bij de start van de lease weg in uw nieuwe auto.

Bereken uw leasebedrag

Voordelen Financial Lease

  • Het bedrijfsmiddel komt op uw balans
  • U bent direct economisch eigenaar
  • U heeft mogelijk fiscaal voordeel (vraag uw accountant)
  • Optie tijdelijk meefinancieren btw
  • Na einde van de looptijd volledig eigenaar

Tweedehands lease

Tweedehands auto’s zijn erg gewild in privé situaties. Hier is het erg normaal om te kiezen voor een occasion. Binnen de leasewereld is dit wat minder bekent, maar het is zeker mogelijk. U kiest een tweedehands Renault bij een dealer naar keuze en vult dit in bij onze leasecalculator. Het maandbedrag is vaak lager omdat de aanschaf ook minder is.

 

Voordelen LEASIT

Een vast maandbedrag zonder extra kosten

Binnen 24 uur zekerheid over uw aanvraag

Geen afsluit- of administratiekosten

Wat voor auto leasen?

Bij LEASIT bepaalt u zelf wat en waar u een auto aanschaft. Wij nemen contact op met de dealer en regelen voor u de financiering. Populaire merken die geleaset worden via LEASIT zijn:

Bij de keuze om een auto te gaan leasen, kunt u altijd bij LEASIT terecht. Gebruik de leasecalculator en kijk of dit past binnen uw budget. Tevreden? Dan starten we de lease zo snel mogelijk voor u op.

Leasecalculator