Opel lease zakelijk

Innovatie op het wegdek

Bereken uw maandbedrag

Opel leasen

Opel is een van de grootste Europese autofabrikanten in Europa. Het is niet voor niets dat dit merk steeds populairder wordt om te leasen. Een Opel is innovatief en toegankelijk voor ondernemers. Overweegt u een Opel zakelijk te leasen? Dan bent u bij LEASIT aan het juiste adres.

Opel leasen via LEASIT

Opel is een populaire zakelijke auto. Daarom staat deze ook in de top 10 meest geleasete auto’s bij LEASIT. Wanneer u een lease afsluit via LEASIT rijdt u direct die dag nog weg in uw nieuwe auto. U betaalt een vast bedrag per maand voor uw Opel lease. Hierbij zitten geen extra kosten. Het maandbedrag is vast.

Maandbedrag berekenen

Voordelen Financial Lease

  • Het bedrijfsmiddel komt op uw balans
  • U bent direct economisch eigenaar
  • U heeft mogelijk fiscaal voordeel (vraag uw accountant)
  • Optie tijdelijk meefinancieren btw
  • Na einde van de looptijd volledig eigenaar

Tweedehands Opel leasen

Auto’s gaan erg lang mee. Het is niet voor niets dat privé vaak wordt voor een occasion. Bij het leasen van auto’s wordt dit wat minder gedaan, maar het is zeker interessant voor ondernemers. Doordat de aanschafprijs van een tweedehands Opel lager ligt, wordt uw maandbedrag automatisch ook lager. Hierdoor houdt u geld over om ergens anders in de onderneming te investeren.

 

Voordelen LEASIT

Een vast maandbedrag zonder extra kosten

Binnen 24 uur zekerheid over uw aanvraag

Geen afsluit- of administratiekosten

Opel, Toyota, BMW of toch iets anders?

Bij LEASIT leaset u bijna alle automerken. U bepaalt zelf de dealer waar de auto vandaan komt en wij regelen de financiering. Dit zijn de meest voorkomende merken:

Besloten om een auto te gaan leasen? Bereken dan uw leasebedrag met onze leasecalculator en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij komen binnen 24 uur bij u terug.

Leasebedrag berekenen