Occasion lease

Denkt u eraan een tweedehands auto te leasen?

Bereken uw maandbedrag

In het kort de leasevormen

Financial Lease

Als u uiteindelijk eigenaar wilt worden van een auto of bedrijfsmiddel kiest u voor Financial Lease. LEASIT betaalt de aankoopsom van de auto of het bedrijfsmiddel aan de dealer van uw keuze. Dit bedrag betaalt u inclusief rente aan ons terug in vaste maandelijkse termijnen.

 • Het bedrijfsmiddel komt op uw balans
 • U heeft mogelijk fiscaal voordeel
 • Na einde van de looptijd volledig eigenaar

Operational Lease

Wilt u een auto alleen huren, zodat u zelf geen investering hoeft te doen? Dan is Operational Lease een goede keuze. Bij deze leasevorm wordt u geen juridisch of economisch eigenaar van de auto. Zaken als verzekeringen, onderhoudsbeurten en reparaties regelt u zelf.

 • U huurt het bedrijfsmiddel van LEASIT
 • Verzekeringen en onderhoud regelt u zelf
 • Geen invloed op de balansratio’s

Occasion leasen

Een tweedehands auto is lang niet altijd afgeschreven. Daarom kunt u bij LEASIT ook terecht voor het zakelijk leasen van occasions.

Auto’s gaan steeds langer mee. Daarom komen er steeds meer goede occasions beschikbaar voor lease. Heeft u een occasion op het oog maar niet direct het volledige bedrag achter de hand? Regel uw lease via LEASIT. Wij betalen in één keer de aankoopsom voor uw occasion. Vervolgens betaalt u per maand een vast bedrag aan rente en aflossing terug aan LEASIT.

Kenmerken occasion lease

Wij brengen voor het leasen van een occasion geen extra kosten in rekening. Wel kan het zijn dat er een maximale leeftijd en/of looptijd aan de auto verbonden is. Ook is het belangrijk dat u de lease direct bij aankoop regelt. Een auto waar u al een tijdje in rondrijdt, is niet alsnog onder te brengen bij een leasemaatschappij. Leuke bijkomstigheid: een tweedehands auto is meestal goedkoper dan een nieuw exemplaar. Daarom betaalt u in veel gevallen ook een lager maandbedrag voor uw occasion.

Leasen bij LEASIT

Bij LEASIT berekent u makkelijk en snel uw maandbedrag voor uw lease. Past de lease binnen uw budget? En voldoet u aan alle overige voorwaarden? Dan krijgt u binnen één werkdag uw vrijblijvende offerte. Deze is altijd gegarandeerd voor de gekozen aanschafwaarde.

Tip: koop uw occasion altijd bij een erkend dealer. Dan weten wij zeker dat de aanschafprijs marktconform is.

Bereken uw maandbedrag

Voordelen Financial Lease

 • Het bedrijfsmiddel komt op uw balans
 • U bent direct economisch eigenaar
 • U heeft mogelijk fiscaal voordeel (vraag uw accountant)
 • Optie tijdelijk meefinancieren btw
 • Na einde van de looptijd volledig eigenaar

Voordelen LEASIT

Een scherp tarief

Online aanvraag, persoonlijke opvolging

Binnen 24 uur zekerheid over uw aanvraag

Welke bedrijfsmiddelen kan ik onder andere leasen?

Bijna alles wat roerend is en duidelijk te identificeren door bijvoorbeeld een kenteken of serienummer. Het leasen van transportmiddelen (vrachtwagens en trucks) komt veel voor. Zowel nieuw als tweedehands. Voorbeelden van bedrijfsmiddelen die u kunt leasen:

Wilt u een bedrijfsmiddel leasen? Natuurlijk is het ook mogelijk om een ander bedrijfsmiddel te leasen. Ook als u zzp’er of eigenaar van een MKB-bedrijf bent. Kies voor uw lease de dealer die bij u past. Heeft u een bedrijfsmiddel op het oog? Gebruik de leasecalculator om uw persoonlijke berekening te maken.

Wij zijn bereikbaar op:
088 622 22 33 WhatsApp

Contact via WhatsApp

Klik hier om direct met LEASIT te whatsappen. Of voeg 06-84536632 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 17.30 uur.

Het team van LEASIT staat op werkdagen
van 9.00 tot 17.30 uur voor u klaar.