MINI lease zakelijk

Kleine zaken kunnen grote verschillen maken

Bereken uw maandbedrag

MINI leasen

MINI's zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Het Iconisch design is door de jaren heen altijd onmiskenbaar MINI gebleven. MINI staat voor duurzaamheid en MINIMALISM. Met minimale middelen, maximale resultaten behalen! Wilt u MINI zakelijk gaan rijden? Regel het snel en eenvoudig bij LEASIT. Voor MINI modellen bieden wij u een Financial Lease vanaf 24 maanden. De auto komt in dit geval direct op uw balans te staan.

Lease uw MINI hier

Met MINI lease behaalt u grote resultaten. Vanaf de start van de lease bent u in het bezit van uw nieuwe auto. U betaalt niet in één keer een grot bedrag, maar betaald maandelijks voor het gebruik van uw MINI. Geen aansluitkosten of administratiekosten. Bij LEASIT komt u niet voor verrassingen te staan.

Maandbedrag berekenen

Voordelen Financial Lease

  • Het bedrijfsmiddel komt op uw balans
  • U bent direct economisch eigenaar
  • U heeft mogelijk fiscaal voordeel (vraag uw accountant)
  • Optie tijdelijk meefinancieren btw
  • Na einde van de looptijd volledig eigenaar

Tweedehands MINI leasen

Auto’s gaan steeds langer mee. De technieken zijn erop geoptimaliseerd en hierdoor wordt tweedehands leasen steeds aantrekkelijker. Het is daarom ook mogelijk om een MINI tweedehands te leasen. De aanschaf van een tweedehands auto is vaak lager en daardoor wordt uw maandbedrag ook lager. Dit is voor veel ondernemers erg interessant. Ook valt het mooi binnen het perspectief van duurzaam ondernemen.

 

Voordelen LEASIT

Een vast maandbedrag zonder extra kosten

Binnen 24 uur zekerheid over uw aanvraag

Geen afsluit- of administratiekosten

Een auto leasen via LEASIT?

Dan is nu nog de vraag wat voor auto u gaat leasen. Kiest u voor de MINI of heeft u toch een ander merk op het oog. Populaire merken die geleaset worden bij LEASIT zijn:

Natuurlijk is het ook mogelijk om een ander model of merk auto te leasen. Ook als u zzp’er of eigenaar van een MKB-bedrijf bent. Kies voor uw lease de autodealer die bij u past. Heeft u een auto op het oog? Gebruik de leasecalculator om uw persoonlijke berekening te maken.

Leasecalculator