Mercedes lease zakelijk

Met een Mercedes op bezoek bij uw klanten?

Bereken uw maandbedrag

Mercedes leasen

Een Mercedes wordt gezien als een hoge klasse auto. De auto’s zijn betrouwbaar, hebben een strak design en zijn goedgebouwd. Het is niet voor niets een populair automerk voor ondernemers. Wilt u een Mercedes zakelijk leasen? Bij LEASIT bent u hiervoor aan het juiste adres.

Mercedes leasen bij LEASIT

Door uw Mercedes te leasen maakt u direct gebruik van uw nieuwe auto en houdt u kapitaal over om te investeren in uw onderneming. U betaalt niet in één keer een groot bedrag, maar maandelijks een vast bedrag voor een afgesproken periode. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Nieuwsgierig naar uw maandkosten?

Bereken uw maandbedrag

Voordelen Financial Lease

  • Het bedrijfsmiddel komt op uw balans
  • U bent direct economisch eigenaar
  • U heeft mogelijk fiscaal voordeel (vraag uw accountant)
  • Optie tijdelijk meefinancieren btw
  • Na einde van de looptijd volledig eigenaar

Occasion leasen

Het is ook mogelijk om een Mercedes als occasion te leasen. Afhankelijk van de leeftijd van de auto, wordt er een maximale looptijd aan vastgehangen. Tweedehands leasen is vaak goedkoper dan het leasen van een nieuwe auto doordat de aanschaf lager ligt. Is dit interessant voor uw onderneming?

 

Voordelen LEASIT

Een vast maandbedrag zonder extra kosten

Binnen 24 uur zekerheid over uw aanvraag

Geen afsluit- of administratiekosten

Welke auto’s kan ik onder andere leasen?

Dit is natuurlijk afhankelijk van uw budget en van uw wensen. Gaat u voor een benzine, diesel of elektrische auto? Bij LEASIT is het mogelijk om bijna elk model of merk te leasen. Zowel nieuw als tweedehands. De meeste aanvragen komen binnen voor:

Gaat u een auto leasen voor uw bedrijf? Bereken dan uw leasebedrag met onze leasecalculator en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Leasecalculator