Elektrische auto leasen

Uw auto financieren? LEASIT helpt u graag verder

Bereken uw maandbedrag

Duurzaam rijden

Elektrische auto’s worden steeds populairder. Logisch, want elektrisch rijden is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee! Uw elektrische auto leasen? Dat kan voordelig bij LEASIT. Een elektrische auto leasen en direct weten waar u aan toe bent? Met de online leasecalculator van LEASIT maakt u binnen een paar minuten een berekening voor het leasen van uw elektrische of hybride auto. Makkelijk en snel. U ziet in één oogopslag uw maandbedrag.

Een elektrische auto leasen bij LEASIT?

Uw elektrische auto leasen bij LEASIT betekent dat u kiest voor een financiering met financial lease. Wilt u graag weten welk proces u als bedrijf doorloopt bij het leasen van een elektrische auto? Vanaf het moment dat u een geschikt merk en model heeft gevonden, helpt LEASIT u graag verder. Bent u overtuigd van de voordelen van lease? Dan start LEASIT indien u aan alle voorwaarden voldoet een leasecontract op voor uw elektrische auto naar keuze. U wordt meteen economisch eigenaar van de geleasede wagen én spreidt deze investering toch over een langere periode. Wanneer u aan het einde van het leasecontract, voldaan heeft aan alle maandelijkse betalingen, wordt u meteen ook juridisch eigenaar van de elektrische auto. Een elektrische auto leasen als zzp’er behoort ook tot de mogelijkheden.

Een tweedehands elektrische auto leasen?

Omdat LEASIT u de mogelijkheid wil geven om een elektrische auto te leasen die binnen uw budget past, is ook een tweedehands elektrische auto leasen mogelijk. Waarom zou u hiervoor kiezen? Net zoals bij de aankoop van een auto is het zo dat u een nieuwe wagen meestal duurder is dan een tweedehands. Dit voordeel neemt u ook mee wanneer u kiest voor lease. Wel moet u rekeningen houden met enkele belangrijke voorwaarden. Wanneer u een tweedehands elektrische auto zakelijk wilt leasen, moet u deze meteen bij LEASIT inbrengen vanaf het moment u deze aankoopt. Gebruikt u de tweedehands elektrische auto al sinds een geruime tijd? Dan neemt LEASIT deze leaseaanvraag niet meer aan. Ook houdt u rekening met het feit dat er een er een maximale leeftijd en/of looptijd aan uw elektrische auto verbonden is.

Maandbedrag elektrische auto leasen

Stappenplan LEASIT

  • Wij checken uw gegevens

  • U ontvangt een vrijblijvende offerte

  • Wij stellen een overeenkomst op

  • Uw bedrijfsmiddel wordt geleverd

Voordelen LEASIT

Een vast maandbedrag zonder extra kosten

Binnen 24 uur zekerheid over uw aanvraag

Geen afsluit- of administratiekosten

Uw elektrische auto leasen bij LEASIT? Welke merken worden vaak geleased?

Uw elektrische auto zakelijk leasen bij LEASIT, betekent ook dat u zelf de ruimte krijgt om uw favoriete merk, model en leverancier uit te kiezen. Zo garanderen wij u een optimale rijervaring. Benieuwd welke merken binnen elektrische auto’s vaak geleased worden? Bekijk onderstaande merken:

Wilt u graag één of meerder merken gaan leasen om u en uw medewerkers duurzaam te vervoeren? Aarzel dan niet om contact op te nemen met LEASIT. Wij geven u graag meer informatie. Uw elektrische auto leasen en graag weten wat het u maandelijks gaat kosten? Bereken het zelf eenvoudig met onze leasecalculator.

Bereken uw maandbedrag