BMW lease zakelijk

Denkt u eraan een BMW te leasen?

Bereken uw maandbedrag

BMW leasen

Een BMW is duurzaam en betrouwbaar en staat bekend om haar kwaliteit en design. De auto’s zijn aantrekkelijk en goedgebouwd. Voor veel mensen is een BMW dan ook een klasse apart. Bent u ondernemer en overweegt u een BMW te leasen? U kunt voor uw lease terecht bij LEASIT.

Lease uw BMW hier

Door uw BMW te leasen geniet u direct van uw nieuwe auto, zonder dat u in één keer een groot bedrag hoeft over te maken. U houdt dus geld over om te ondernemen. Bovendien weet u van tevoren waar u aan toe bent. U betaalt één vast maandbedrag voor uw BMW, zonder bijkomende kosten.

Maandbedrag berekenen

Voordelen Financial Lease

  • Het bedrijfsmiddel komt op uw balans
  • U bent direct economisch eigenaar
  • U heeft mogelijk fiscaal voordeel (vraag uw accountant)
  • Optie tijdelijk meefinancieren btw
  • Na einde van de looptijd volledig eigenaar

Tweedehands BMW leasen

Bij LEASIT leaset u ook eenvoudig occasions. Dit is vaak een voordelige keuze, omdat de aanschaf van een tweedehands auto lager ligt. Is het voor u interessant om deze optie te overwegen? Ga dan eens langs bij een leverancier naar keuze en kies een auto die aan uw wensen voldoet. Wij regelen eenvoudig en snel de financiering voor u.

 

Voordelen LEASIT

Een vast maandbedrag zonder extra kosten

Binnen 24 uur zekerheid over uw aanvraag

Geen afsluit- of administratiekosten

Nieuwsgierig naar de andere automerken?

Bij LEASIT leaset u nog veel meer andere auto merken, zoals:

Wilt u zakelijk gaan leasen? Gebruik dan geheel vrijblijvend onze leasecalculator en bekijk of het maandbedrag past binnen uw budget.

Leasecalculator