Audi lease zakelijk

Een Audi als bedrijfswagen?

Bereken uw maandbedrag

Audi leasen

Audi is voor veel ondernemers de ideale auto. Betrouwbaar en ruim als gezinsauto, representatief als zakelijke auto. Audi staat al jaren in de top tien van leaseauto’s. De Audi brengt u in stijl van A naar B. Denkt u erover een Audi zakelijk te leasen? U kunt voor uw lease terecht bij LEASIT.

Lease uw Audi via LEASIT

Met lease rijdt u zo weg in uw nieuwe Audi, zonder in één keer een grote investering te doen. U houdt dus de financiële ruimte om te ondernemen. Bovendien weet u van tevoren waar u aan toe bent. U betaalt één vast maandbedrag voor uw Audi, zonder bijkomende kosten.

Bereken uw maandbedrag

Voordelen Financial Lease

  • Het bedrijfsmiddel komt op uw balans
  • U bent direct economisch eigenaar
  • U heeft mogelijk fiscaal voordeel (vraag uw accountant)
  • Optie tijdelijk meefinancieren btw
  • Na einde van de looptijd volledig eigenaar

Tweedehands lease

Ook tweedehands lease is mogelijk bij LEASIT. U kiest dan zelf een Audi uit bij een dealer naar keuze en wij regelen voor u de financiering. Vaak is het leasen van een occasion goedkoper dan een nieuwe auto, omdat de aanschafprijs lager ligt. Wellicht is dit interessant voor uw onderneming.

 

Voordelen LEASIT

Een vast maandbedrag zonder extra kosten

Binnen 24 uur zekerheid over uw aanvraag

Geen afsluit- of administratiekosten

Wat voor auto’s zakelijk leasen?

Bij LEASIT leaset u allerlei soorten auto’s. Wij hebben voor u de verschillende merken op een rijtje gezet:

Wanneer u besluit te gaan leasen, heeft u zelf de vrijheid om een leverancier te kiezen. Bijvoorbeeld een dealer waar u al vaker naartoe bent geweest. LEASIT regelt dan voor u de financiering. Nieuwsgierig wat voor u de maandelijkse kosten zullen zijn?

Bereken uw maandbedrag