Transport

Lease uw transportmiddelen via LEASIT

Bereken uw maandbedrag

Transport lease via LEASIT

De sector transport en logistiek is voortdurend in beweging. Als transportondernemer zijn uw transportmiddelen van cruciaal belang. Zonder duurzame, kwalitatieve transportmiddelen voert u uw werkzaamheden niet efficiënt genoeg uit. Het is belangrijk dat u op uw transportmiddel kunt vertrouwen. Wanneer u kiest voor LEASIT dan heeft u de mogelijkheid om transport leasing te overwegen. Met transport lease bent u meteen eigenaar van het vervoersmiddel en kunt u uw investering spreiden over een langere periode.

Voor welke transportmiddelen staat LEASIT voor u klaar

LEASIT biedt u de mogelijkheid om heel wat verschillende transportmiddelen te leasen. Van een vrachtwagen, bakwagen tot verkoopwagen. U kunt al deze transportmiddelen leasen. Bent u toch eerder op zoek naar een bedrijfswagen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden wanneer u kiest voor transport lease bij LEASIT. Bekijk hieronder zelf wat u verder nog kunt leasen.

Geïnteresseerd in één of meerdere transportmiddelen? Bereken zelf uw maandbedrag met onze leasecalculator.

Bereken uw maandbedrag

Wat kan LEASIT voor u betekenen?

LEASIT geeft u de mogelijkheid om uw gewenste transportmiddel te leasen. U zoekt zelf het model, merk en de leverancier van uw transportmiddel. Bij transport lease zorgt LEASIT voor de verdere financiële afhandeling. Bent u benieuwd naar de maandelijkse kosten die lease met zich meebrengen? Bereken dan zelf uw maandbedrag bij transport leasing. Zo ziet u zelf meteen of leasen bij LEASIT binnen de plannen van uw bedrijf past. Daarnaast wordt u ook meteen economisch eigenaar van het geleasede transportmiddel omdat LEASIT enkel financial lease aanbiedt. Meer weten? Lees hier alles over financial lease.

Stappenplan LEASIT

  • Wij checken uw gegevens

  • U ontvangt een vrijblijvende offerte

  • Wij stellen een overeenkomst op

  • Uw bedrijfsmiddel wordt geleverd

Voordelen van LEASIT

Een vast maandbedrag zonder extra kosten

Binnen 24 uur zekerheid over uw aanvraag

Geen afsluit- of administratiekosten

Is tweedehands transport lease een mogelijkheid?

Bij LEASIT heeft u de mogelijkheid om uw transportmiddelen tweedehands te leasen. Bent u op zoek naar een tweedehands auto, vrachtwagen, bakwagen, of ander transportmiddel? Deze leaset u ook gewoon bij LEASIT. Wel moet u in dit geval rekening houden met 2 belangrijke voorwaarden. Houd er eerst en vooral rekening mee dat er een maximale leeftijd en/ of looptijd verbonden is aan het transportmiddel dat u graag leaset. Daarnaast heeft u er ook alle belang bij dat u uw transport lease meteen bij aankoop bij LEASIT regelt. Wanneer u het transportmiddel al een tijdje gebruikt, is het niet alsnog onder te brengen bij LEASIT. Waarom zou u een tweedehands transportmiddel leasen? Net zoals bij de aankoop van een nieuw transportmiddel, is het zo dat u het voertuig tegen een goedkoper maandbedrag leaset dan dit het geval is bij een nieuw voertuig.

Bereken uw maandbedrag
Wij zijn bereikbaar op:
088 622 22 33 WhatsApp

Contact via WhatsApp

Klik hier om direct met LEASIT te whatsappen. Of voeg 06-84536632 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 17.30 uur.

Het team van LEASIT staat op werkdagen
van 9.00 tot 17.30 uur voor u klaar.