Tractor leasen

Op zoek naar een tractor? Heeft u al aan leasen gedacht?

Maandbedrag berekenen

In het kort de leasevormen

Financial Lease

Als u uiteindelijk eigenaar wilt worden van een auto of bedrijfsmiddel kiest u voor Financial Lease. LEASIT betaalt de aankoopsom van de auto of het bedrijfsmiddel aan de dealer van uw keuze. Dit bedrag betaalt u inclusief rente aan ons terug in vaste maandelijkse termijnen.

 • Het bedrijfsmiddel komt op uw balans
 • U heeft mogelijk fiscaal voordeel
 • Na einde van de looptijd volledig eigenaar

Operational Lease

Wilt u een auto alleen huren, zodat u zelf geen investering hoeft te doen? Dan is Operational Lease een goede keuze. Bij deze leasevorm wordt u geen juridisch of economisch eigenaar van de auto. Zaken als verzekeringen, onderhoudsbeurten en reparaties regelt u zelf.

 • U huurt het bedrijfsmiddel van LEASIT
 • Verzekeringen en onderhoud regelt u zelf
 • Geen invloed op de balansratio’s

Op zoek naar een tractor? Wat dacht u van tractor lease?

U bent ondernemer en op zoek naar één of meerdere tractoren? Dit beslist u niet zomaar. Vaak gaat het hierbij om een belangrijke investering die nodig is om uw bedrijfsactiviteiten op een goede manier uit te blijven voeren. Heeft u niet meteen de financiële middelen of deze investering te bekostigen, maar is de nieuwe tractor wel nodig? Kies dan voor tractor lease.

Kies financial lease van uw tractor

U wilt graag uw tractor leasen en meteen economisch eigenaar worden? Dan bent u bij LEASIT aan het juiste adres. Bij LEASIT kiest u namelijk automatisch voor financial lease. Op deze manier wordt u meteen eigenaar van de geleasede tractor zonder het gehele bedrag in één keer te hoeven betalen. Hoe gaat de financial lease van uw tractor dan precies in zijn werk? Bij LEASIT kiest u zelf uw tractor en leverancier. Bereken vervolgens uw maandbedrag en zie direct wat lease u maandelijks kost. Bent u tevreden met dit maandelijks leasebedrag? Neem dan verder contact op met LEASIT. Na goedkeuring start het leasecontract waarmee u voor een vast maandbedrag meteen eigenaar wordt van de tractor en de investering toch over een langere termijn spreidt.

Lease berekenen

Een gebruikte tractor leasen?

Bent u op zoek naar een tweedehands tractor om zo uw tractor op een voordeligere manier te verkrijgen? Ook een tweedehands tractor leaset u snel en gemakkelijk bij LEASIT. U kiest in dit geval ook zelf uw favoriete tractor en leverancier. LEASIT regelt de financiële kant. Wel moet u rekening houden met volgende voorwaarden wanneer u uw gebruikte tractor leaset:

 1. Er kan een maximale leeftijd en/of looptijd aan het bedrijfsmiddel verbonden zijn.
 2. Belangrijk bij tractor lease: U regelt de lease direct bij aankoop.

Waarom zou u dan een gebruikte tractor leasen i.p.v. kopen? In de meeste omstandigheden koopt u een tweedehandstractor goedkoper aan dan een nieuw exemplaar. Dit zorgt er dan ook voor dat u een lager maandbedrag voor uw tweedehands lease moet neerleggen. Hebt u meer vragen over deze vorm van tractor leasing? Neem dan hier contact op met LEASIT.

Waarom uw tractor leasen bij LEASIT?

Bij LEASIT vraagt u zelf een vrijblijvende offerte aan en kijkt u of u tevreden bent met de aanbieding van LEASIT. Dit doet u eenvoudig en snel via de leasecalculator van LEASIT. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Waarom LEASIT?

 • Binnen 1 dag zekerheid over uw aanvraag

 • Geen aansluit- of administratiekosten

 • Één vast maandbedrag zonder bijkomende kosten

Voordelen LEASIT

Een vast maandbedrag zonder extra kosten

Binnen 24 uur zekerheid over uw aanvraag

Geen afsluit- of administratiekosten

Welke andere landbouwmachines kunt u leasen?

Naast uw tractor leasen, kunt u ook heel wat andere landbouwmachines gaan leasen bij LEASIT. Afhankelijk van u bedrijfsactiviteit kunt u volgende bedrijfsmiddelen leasen:

Bent u benieuwd naar wat deze landbouwmachines leasen u maandelijks gaat kosten? Gebruik dan onze leasecalculator en bereken zelf snel en eenvoudig uw leasebedrag.

Bereken uw maandbedrag