Balenpers leasen

Maak uw werk efficiënter

Maandbedrag berekenen

In het kort de leasevormen

Financial Lease

Als u uiteindelijk eigenaar wilt worden van een auto of bedrijfsmiddel kiest u voor Financial Lease. LEASIT betaalt de aankoopsom van de auto of het bedrijfsmiddel aan de dealer van uw keuze. Dit bedrag betaalt u inclusief rente aan ons terug in vaste maandelijkse termijnen.

  • Het bedrijfsmiddel komt op uw balans
  • U heeft mogelijk fiscaal voordeel
  • Na einde van de looptijd volledig eigenaar

Operational Lease

Wilt u een auto alleen huren, zodat u zelf geen investering hoeft te doen? Dan is Operational Lease een goede keuze. Bij deze leasevorm wordt u geen juridisch of economisch eigenaar van de auto. Zaken als verzekeringen, onderhoudsbeurten en reparaties regelt u zelf.

  • U huurt het bedrijfsmiddel van LEASIT
  • Verzekeringen en onderhoud regelt u zelf
  • Geen invloed op de balansratio’s

Balenpers

Een balenpers is een machine die grote groepen producten samenvoegt tot balen. Denk bijvoorbeeld aan hooi, gras of stro. Dit is een erg belangrijke machine wanneer u een bedrijf heeft binnen de landbouw. Deze taken zijn bijna niet handmatig op te pakken. Deze machine kan dus niet ontbreken in uw assortiment aan landbouwmachines.

Balenpers leasen

De prijs van een balenpers varieert tussen de €2.000,- en €90.000,-. Het is dus heel erg afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden wat voor een balenpers voor uw bedrijf nodig is. Ook kan hierbij de afweging gemaakt worden of u een nieuwe balenpers gaat aanschaffen of een tweedehands. Door een balenpers te leasen, betaalt u een vast bedrag per maand voor de balenpers. Zo hoeft u niet in één keer een grote investering te doen, maar spreidt u dit gemakkelijk uit over een langere periode.

Bereken uw maandbedrag

Waarom een balenpers leasen?

Het kiezen voor leasen van een balenpers kan een erg slimme beslissing zijn voor uw onderneming. Bijvoorbeeld omdat u geldt vrijhoud om ergens anders in de onderneming te investeren. Een andere reden om te kiezen voor leasen is vanwege het overzicht dat leasen geeft. U geeft niet in één keer een groot bedrag uit, maar de kosten worden maandelijks afgeschreven. Dit kan voordelen bieden in de boekhouding. Meer over de voordelen van leasen ten opzichte van kopen vindt u in dit artikel.

Voordelen financial lease

  • Het bedrijfsmiddel komt op uw balans

  • Na het einde van de looptijd bent u volledig eigenaar

  • U heeft mogelijk fiscaal voordeel (vraag uw accountant)

  • Optie tijdelijk meefinancieren btw

Voordelen LEASIT

Een vast maandbedrag zonder extra kosten

Binnen 24 uur zekerheid over uw aanvraag

Geen afsluit- of administratiekosten

Zakelijk leasen voor uw landbouwbedrijf

Een balenpers is een belangrijk bedrijfsmiddel voor een landbouworganisatie. Toch zijn er nog een aantal andere essentiële machines om uw werk zo optimaal mogelijk uit te kunnen voeren. Bij LEASIT leaset u allerlei soorten landbouwmachines zolang deze maar te identificeren zijn door middel van een serienummer of kenteken. Bijvoorbeeld:

Landbouwmachines leasen voor uw onderneming? Dan bent u bij LEASIT aan het juiste adres. Wij staan op werkdagen tussen 9:00u en 17:30u voor u klaar.

Bereken uw maandbedrag