Verreiker leasen

Online aanvragen, persoonlijke afhandeling

Bereken uw leasebedrag

Verreiker kopen of leasen?

Wanneer u voldoende kapitaal beschikbaar heeft, is het interessant om een verreiker te kopen. U bent direct eigenaar en geniet van de hierbij horende voordelen. U bent bijvoorbeeld direct eigenaar van de verreiker en geniet van bijkomende belastingvoordelen. Toch zitten er ook nadelen aan het kopen van een verreiker. U moet bijvoorbeeld in één keer een groot bedrag investeren. Wilt u het geld liever ergens anders in de onderneming besteden? Dan kan het leasen van een verreiker een goede oplossing voor u zijn.

Verreiker leasen via LEASIT

Besluit u een verreiker te leasen via LEASIT? Dan heeft u de vrijheid om zelf de leverancier van uw verreiker te kiezen. Deze stelt voor u een factuur op en met deze gegevens berekent u  op de LEASIT website uw maandelijkse kosten. Passen de maandelijkse kosten voor het leasen bij uw situatie? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij regelen dan, bij akkoord op de offerte, de volledige financiering van uw verreiker.

Bereken uw leasebedrag

Voordelen van leasen

  • Mogelijk fiscaal voordeel

  • Niet in één keer een grote investering

  • Eigen keuze in leverancier

  • Vooraf weten waar u aan toe bent

Voordelen LEASIT

Een vast maandbedrag zonder extra kosten

Binnen 24 uur zekerheid over uw aanvraag

Geen afsluit- of administratiekosten

Wat kunt u nog meer leasen bij LEASIT?

Bij LEASIT leaset u allerlei soorten bedrijfsmiddelen. Wel moeten deze bedrijfsmiddelen roerend zijn en te identificeren door middel van een kenteken of serienummer. In de bouwsector bieden wij de volgende groepen aan:

Is het voor uw onderneming interessant om bedrijfsmiddelen te leasen? Bereken dan direct uw maandbedrag met de leasecalculator en vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Leasecalculator