Hijskraan leasen

U kiest de leverancier en wij regelen de financiering

Leasecalculator

Hijskraan leasen

Heeft u een bedrijf waarbij u spullen in de hoogte moet verplaatsen? Dan is een hijskraan een ideale oplossing. Met een hijskraan verplaatst u bijvoorbeeld gemakkelijk zware spullen over de bouwplaats of in de hoogte. Bent u ondernemer in de bouw en overweegt u een hijskraan aan te schaffen? LEASIT helpt u graag met de financiering.

Hijskraan kopen of leasen?

Veel ondernemers kiezen ervoor te sparen voor een hijskraan en deze uiteindelijk te kopen. Wilt u meteen gebruik maken van uw hijskraan? Dan is leasen een goede oplossing. U maakt direct gebruik van uw hijskraan en lost deze af voor een vast bedrag per maand. U bepaalt zelf de leverancier voor uw hijskraan. Bereken nu uw maandelijkse kosten voor het leasen van een hijskraan en wij regelen de financiering.

Bereken uw maandbedrag

Nieuw of tweedehands leasen?

Bij LEASIT leaset u zowel nieuwe als gebruikte hijskranen. Kies daarom voor het bedrijfsmiddel dat het beste aansluit bij uw wensen en financiële mogelijkheden. Besluit u tweedehands te gaan leasen? Let dan wel op dat hier een maximale looptijd aan vast zit.

  • Nieuwe hijskraan leasen: minimaal 24 maanden en maximaal 72 maanden looptijd
  • 2 jaar oude hijskraan leasen: maximaal 60 maanden looptijd
 

Voordelen LEASIT

Een vast maandbedrag zonder extra kosten

Binnen 24 uur zekerheid over uw aanvraag

Geen afsluit- of administratiekosten

Nog meer in de hoogte werken?

Heeft u meer klusjes in de hoogte en zoekt u hiervoor de juiste machine? Bij LEASIT kunt u nog meer soorten kranen leasen. We hebben ze voor u opgesomd:

Heeft u het juiste bedrijfsmiddel en een passende leverancier gevonden? Bereken dan uw maandbedrag en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bereken uw maandbedrag