Servers leasen

Al uw bedrijfsgegevens veilig opgeslagen

Maandbedrag berekenen

Een server voor uw organisatie

Heeft u al een server voor uw organisatie? Het is een belangrijk onderdeel van uw IT inventaris. Op een server slaat u gemakkelijk uw gehele database of gegevens van uw website op. Helaas worden servers steeds duurder door de stijgende populariteit. Schaft u een server aan voor uw bedrijf?

Server leasen

Bij het aanschaffen van een server is een server leasen ook een optie. Dat betekent dat u de server gebruikt en in ruil hiervoor een maandelijks bedrag betaalt aan rente en aflossing. U bent economisch eigenaar van de server en aan het einde van de looptijd volledig eigenaar. Vraag uw accountant naar eventuele fiscale voordelen.

Leasen iets voor uw onderneming?

Het kan interessant zijn om de kosten uit te spreiden zodat u niet in één keer een grote investering hoeft te doen. Ook kan leasen u overzicht bieden in uw uitgaven. Om erachter te komen wat u maandelijks betaalt om een server te leasen, vult u gemakkelijk onze leasecalculator in. Zo ziet u direct wat uw maandbedrag zal worden en kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Voer in

Productselectie
Termijnbedrag aanpassen

Uw persoonlijke leaseberekening

Deze berekening is op basis van Financial Lease. (Wijzig naar Operational Lease) ?
Deze berekening is op basis van Operational Lease. (Wijzig naar Financial Lease) ?
i

Het leasebedrag is een indicatie. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Bedrijfsmiddelen zakelijk leasen

Zakelijk leasen is mogelijk voor servers, maar ook voor allerlei andere IT apparatuur, zoals:

Gaat u van start met leasen en heeft u een apparaat uitgekozen bij een leverancier? Vul dan onze leasecalculator in en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Leasecalculator